audiER Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Witajcie, czy może mi ktoś polecić dobry i sprawdzony zakład specjalizujący się naprawą turbin? Mojej potrzebne jest dokladne wyczyszczenie, sprawdzenie i ewentualna wymiana zużytych elementów. Pozdrawiam
tomitdi07 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Kolego mam sprawdzoną firmę robiłem u nich z kumplami kilka hybrydowych i serię jak coś to pw.
tomitdi07 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Za jaka kwotę jeśli można wiedzieć ??
audiER Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź Panowie orientujecie się ile sama usługa czyszczenia może kosztować ?
tomitdi07 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 150zl placilem w firmie która się tym zajmuje
MonsterRB Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Dziękuję za odpowiedź Panowie orientujecie się ile sama usługa czyszczenia może kosztować ? 100-150. Ja polecam Dakro. Robili regeneracje mojego turbo. Mija już pół roku i nie ma żadnego problemu Wcześniej objaw był taki, że nie było mocy, coś hałasowało, nierówno pracowało. Po naprawie problemy zniknęły
mophk Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Kolego mam sprawdzoną firmę robiłem u nich z kumplami kilka hybrydowych i serię jak coś to pw. w lubelskim? Podaj namiary i ceny.
Rekomendowane odpowiedzi