Chadury89 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Witam Nadszedł w końcu ten dzień abym pokazał swoją B5tke i etapy jej metamorfozy Autko u mnie od czerwca 2011, sprowadzone z niemcowni z przebiegiem 175000 z ksiazka serwisowa prowadzona do 2007r z ostatnim wpisem przy przebiegu 145000, z moich wyliczen winika ze brakuje jakies 30000, wiec przypuszczam ze tyle bylo cofniete, jezeli tak to nie jest zle Wyposazenie: - grzane stolki - webasto było ale sie zmyło - zmieniarka cd -dzielona kanapa -1BE i cos tam jeszcze Wykonane mody: - alarm - Full FIS - Tempomat - DRL w miejscu dlugich - Bixenon - program na 140km/290nm - oklejenie folią carbon koło lewarka - grill pomalowany plastilakiem w czarny mat - wyrzezbione spryskiwacze by Tadzik - imitacja poziomowania lamp by Prezesik18 Co jeszcze chciałbym wykonać: - kapcie 17 lub 18 - sciemka szyb - oklejenie listw ozdobnych carbonem - Kierownica trójramienna - korekta lakieru przynajmniej w 90% - wymiana zgarniaczy drzwi i pomalowanie listwy na tylnej klapie - zmiana foteli na kubelki lub skóre - ...... Tak wygladal po zakupie plus dokupione alu ze szrotowni Obecnie wygląda tak w setupie zimowym: Jeszcze sporo modów przede mna mam nadzieje Edytowane 5 Lutego 2016 przez Chadury89
Tyrath Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Ładna furka Zazdroszczę webasta.Masz takie same fotele jak ja, strasznie ich nie lubię Powodzenia w modzeniu
Chadury89 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja tez ich nie lubie a webasta juz nie mam, ale bylo orginalnie zamontowane, musialem rozkompletowac
Rekomendowane odpowiedzi