zzz21 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Koledzy jak w temacie.... potrzebuję kod lakieru, a nie mam jak ogarnąć tego z wklejki ponieważ jestem teraz za granicą....znalazłem tutaj podobne autko rozbite i chciałem kupić kompletne lusterko... Teraz tylko kod lakieru :/ i tu właśnie pojawia się problem, bo mam tylko VIN Czy po rozkodowaniu da się uzyskać taką informację?
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Koledzy jak w temacie.... potrzebuję kod lakieru, a nie mam jak ogarnąć tego z wklejki ponieważ jestem teraz za granicą daj fotke tej naklejki to sie rozkoduje http://www.audiklub.org/wyposazenie.html http://vwts.ru/index.php?p=complect przyklad kodow lakierów : * silbersee/lichtsilber-metallic >> LY7W * mauritiusblau-perleffekt >> LZ5C * lavagrau-perleffekt >> LZ7L * arktisweiss >> LY9D * delphingrau-metallic >> LX7Z * ebonyschwarz-perleffekt >> LZ9W * brillantschwarz >>LY9B * brillantrot >> LY3J * kristallblau-metallic >> LY7R * moroblau-perleffekt >> LZ5J * akoyasilber-metallic >> LY7H * tukangelb >> LY1H * piemontrot-perleffekt >> LZ3H * schilfgruen-perleffekt >> LZ6C * misanorot-perleffekt >> LZ3M * avussilber-perleffekt >> LY7J * beere-perleffekt (violett) >> LZ4W (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * sprintblau-perleffekt >> LZ5F (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * silberviolett-metallic >> LY4W (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * fliederblau-perleffekt >> LZ4U (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * veneziaviolett-perleffekt >> LZ4Z (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * muranogruen-perleffekt >> LZ6Q (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * kirschschwarz-perleffekt >> LZ9X (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * papayaorange >> LY2B (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * Zitrusgelb >> LY1G (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * mandelbeige-metallic >> LY1R (Sonderfarbe/Kundenwunsch) * dakarbeige-metallic >> LY1Q * liquidblau-metallic >> LY5J * tiefgruen-perleffekt >> LZ6E * phantomschwarz-perleffekt >> LZ9Y * granatrot-perleffekt >> LZ3E * ibisweiss >> LY9C * imolagelb >> LY1C (S3) * glutorange >> LY2G (S3) * platiniumgrau >>> L1RR (Absetzfarbton) * eissilber-metallic >> LX7W * tiefseeblau-perleffekt >> LZ5A * steingrau >> L1QP (Absetzfarbton) Teraz tylko kod lakieru :/ i tu właśnie pojawia się problem, bo mam tylko VIN po VIN to do ASO Czy po rozkodowaniu da się uzyskać taką informację? Tak oczywiscie
zzz21 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Czyli zostaje mi tylko ASO no nic, dobrze wiedzieć....a może orientujesz się Grzegorz ile audi miało odmian czarnego lakieru???
tomitdi07 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 A w bagażniku na wlepce Noe ma czasem kodu ?
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 A w bagażniku na wlepce Noe ma czasem kodu ? Pewnie i jest ale kolega ma tylko ............... bo mam tylko VIN
zzz21 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) No dokładnie...mam tylko VIN a z racji tego że jestem za granicą nie mam jak dostać się do bagażnika ...i tu jest cały myk... Czy z tej naklejki wyczytamy kod lakieru...bo tylko to mi przysłali z Polski... http://www.fotosik.pl/zdjecie/d7b0a76b4309e99b Edytowane 7 Lutego 2016 przez zzz21
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 niech ci dadza wlepe z ksiazki serwisowej
diesel_power Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli jeszcze aktualne to w 2010 roku A4 miało tylko dwa czarne kolory: gładki czarny LY9B oraz perłowy LZ9Y. Edytowane 20 Lutego 2016 przez diesel_power
Rekomendowane odpowiedzi