Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor Godzinę temu, Marcin_G napisał: Ja myśle ze jeśli byś miał coś takiego Zobacz ofertę: Ramka dekor konsoli Audi A5 PIANO 8T1857186Nhttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7097790011 plus kolumna kierownicy czarna to by było Ok. Sam mam jasny środek niestetty i zastanawiam się nad Ew jeszcze obszyciem. Możesz poszukać Ew jeszcze kierownicy z audi Tt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tylko czy kiera od Audi TT będzie pasować? Tzn czy multifunkcja bedzie działać, bo tak to wszystkie r]kierownice prawie pasują
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Tylko czy kiera od Audi TT będzie pasować? Tzn czy multifunkcja bedzie działać, bo tak to wszystkie r]kierownice prawie pasują[emoji6]Będzie. WRC ma taka od TT. Takie cus to jest:https://lh6.ggpht.com/malinowy/SAuCRTJhSPI/AAAAAAAAMzw/y1m2w1nyPlA/IMG_4234.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Potwierdzam będzie pasować właśnie miałem taką i sciągłem bo szukam ściętej z b8
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 1 godzinę temu, barca8585 napisał: Potwierdzam będzie pasować właśnie miałem taką i sciągłem bo szukam ściętej z b8 A jeśli mogę spytać. Czemu szukasz od B8?
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 2 godziny temu, Marcin_G napisał: Będzie. WRC ma taka od TT. Takie cus to jest:https://lh6.ggpht.com/malinowy/SAuCRTJhSPI/AAAAAAAAMzw/y1m2w1nyPlA/IMG_4234. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pasować będzie Tylko coś pomyliłeś Kolego ... Grzesiek ma poliftową ścięta Sline zrobioną w carbonie
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Pasować będzie Tylko coś pomyliłeś Kolego ... Grzesiek ma poliftową ścięta Sline zrobioną w carbonie Racja zwracam honor mój błąd.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 14 minut temu, Marcin_G napisał: Racja zwracam honor mój błąd. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ach, to Grześka auto.
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Godzinę temu, tomo.td napisał: A jeśli mogę spytać. Czemu szukasz od B8? bo z b8 jest inna i mi sie bardziej podoba a chce miec jak w orginalnej wersji wszystko
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor Teraz, barca8585 napisał: bo z b8 jest inna i mi sie bardziej podoba a chce miec jak w orginalnej wersji wszystko I ja na taką obstawiam.
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 4 minuty temu, tomo.td napisał: Nie no z B8 dobry wybór miałem ja wcześniej w pierwszej mojej b8 i jest wypasiona
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 1 godzinę temu, barca8585 napisał: dobry wybór miałem ja wcześniej w pierwszej mojej b8 i jest wypasiona Ale oczywiście obstawiam na liftową
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 7 minut temu, tomo.td napisał: Ale oczywiście obstawiam na liftową a czym się różni kiera przedliftowa do poliftowej
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 31 minut temu, barca8585 napisał: a czym się różni kiera przedliftowa do poliftowej Cały czas wydawało mi się że przełacznikami od multifunkcji. Ale mogę się mylić
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 34 minuty temu, Gibons napisał: Wizualnie jest inne przecież inna poducha itd. Ano właśinie, poduchy prągłe o wygląd też.
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 10 minut temu, tomo.td napisał: Ano właśinie, poduchy prągłe o wygląd też. Ale ściętej kiery przedliftowej chyba nie ma ?
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Ale ściętej kiery przedliftowej chyba nie ma ?Oryginalnej nie tylko Ew modyfikowanaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk