Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 18 minut temu, barca8585 napisał: Ale ściętej kiery przedliftowej chyba nie ma ? Są firmy które przerabiają. http://allegro.pl/kierownica-audi-plaska-4f0-a6-c6-a5-s5-a7-s-line-i7002507865.html
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 5 minut temu, Marcin_G napisał: Oryginalnej nie tylko Ew modyfikowana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tez mi się tak wydawało ale nie ma co mówić kiera ścięta warta jest tej kasy którą trzeba wydać na nią
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 12 minut temu, barca8585 napisał: Tez mi się tak wydawało ale nie ma co mówić kiera ścięta warta jest tej kasy którą trzeba wydać na nią No dokładnie, i wiem jaka jest różnica w wyglądzie i jak się ją trzyma w dłoniach. Wymieniłem niedawno w aucie żony, w Golfie zezwyklej na GTI. No jest masakra po postu Było Jest Edytowane 31 Grudnia 20178 l przez tomo.td
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 5 minut temu, barca8585 napisał: Ale wyrwać coś w dobrej cenie graniczy z cudem A to niesety fakt
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l A to niesety fakt:kwasny:Ja u siebie będę obszywa w szarościach pytanie do ciebie jaka masz wizjeWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l ale koniecznie chcesz ze znaczkiem RS4 ? bo taka z sline lub bez znaczka plaską mogę ogarnąć
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 54 minuty temu, Gibons napisał: ale koniecznie chcesz ze znaczkiem RS4 ? bo taka z sline lub bez znaczka plaską mogę ogarnąć Jasne że nie zal;eży mi na znaczku. Z poduchą? Daj jakieś foty na PW.
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l ale koniecznie chcesz ze znaczkiem RS4 ? bo taka z sline lub bez znaczka plaską mogę ogarnąćAle tylko czarne czy stalowoszare tez?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 1 minutę temu, Marcin_G napisał: Ale tylko czarne czy stalowoszare tez? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Powiem Ci że taką stalowoszarą miałem tylko raz
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Autor 27 minut temu, Gibons napisał: Powiem Ci że taką stalowoszarą miałem tylko raz No ja to czarną potrzebuję
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l No ja to czarną potrzebuję[emoji14] Czyli jednak. Chętnie zaczekam i zobaczę efekt jak będzie się prezentować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 44 minuty temu, tomo.td napisał: No ja to czarną potrzebuję Czarna będzie z czarną lub białą/srebrną nicią.
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Czarna będzie z czarną lub białą/srebrną nicią.A masz jakiegoś wycieruchu który i tak będzie do obszycia? I gałkę s-linę lub z ringiem czerwonym?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l I widzę ze wszyscy aktywni w sylwka heheWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l 2 minuty temu, Marcin_G napisał: A masz jakiegoś wycieruchu który i tak będzie do obszycia? I gałkę s-linę lub z ringiem czerwonym? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie mam takich styranych. Na ogol takich nie biorę, ale jakas ze sladami eksploatacji tez znadję. Mam chyba 3-4szt
Opublikowano 1 Stycznia 20188 l Nie mam takich styranych. Na ogol takich nie biorę, ale jakas ze sladami eksploatacji tez znadję. Mam chyba 3-4sztA jak wychodzi taka cenowo?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Czekam z niecierpliwoscią na efekt wizualny czarnej kierownicy i jasnego wnętrza - gdyż mam ten sam problem i też nie mogę znaleźć nic ciekawego w beżowym kolorze (a chciałbym zamontować kierownicę od B8 poliftową z okrągłą poduszką) ps, zostało Ci coś z wnętrza po wymianie np nawigacji ? Wyświetlacz od rns-e ? Z niewypaloną jarzeniówką
Opublikowano 6 Stycznia 20188 l Autor Mały mod na początek roku. Przełącznik lusterek od A8 Było Jest