Caporeira Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 U mnie VAG znajduje błędy a Piston nie. Sd Prog fajnie by było sprawdzić jak działa przed zakupem.SGS7EDGE TAPATALK
lukaszooo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Juz pare razy widziałem vcds na tablecie ale to dla ludzi którzy robią to typowo zarobkowo. Na androidzie puki co nie ma nic sensownego, najlepszym rozwiązaniem jest drugi laptop typowo warsztatowy z powiększoną baterią, ja uzywam HP za którego 5 lat temu dałem 200zł.
Klawisz-84 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja mam na tablecie Dell-a Venue 8 i jest na win 8 i vcds-a do tego uchwyt na szybę i tablet wisi na wysokości rns-a.
lukaszooo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 I teraz powiedz do czego ci to potrzebne ?
blade13 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Jak idzie brateq? W dniu 25.01.2017 o 00:48, brateq napisał: Witam po dłuuugiej przerwie... Sporo czasu minęło od mojego ostatniego logowania, można powiedzieć że powróciłem na forum. Witam więc ponownie i każdego dnia jest jakiś postęp więcej szczegółowego info niebawem. Pozdrawiam Moze wrzuc chociaż alfe na forum? 1
uosiek Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Hej, Ponieważ wątek się ciągnie jak krew z nosa, polecam Wam wymianę oryginalnego FIS na rosyjski ColorMFA. Oprócz aspektów wizualnych, można też przeglądać błędy dowolnego urządzenia na K-Line jak i przeglądać bloki pomiarowe
camel669 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Rozumiem że akcja aplikacja umarła?
Rekomendowane odpowiedzi