Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sierotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No tak jest ważne że seria A nie jakieś podróbki,ogólnie z s4 dodatki mi się podobają mega i raczej mój kolor to wygląda spoko z czarnymi wstawkami i raczej w to pójdę, chociaż od przeglądania forum to każdego dnia tworzą się inne pomysły ;-) koledzy super inspirują i odwalają kawał dobrej roboty

Opublikowano

jeżeli zgłaszałeś u kuriera reklamację, to nic się nie bój :good:

No kazałem mu poczekać żeby rozpakować przy nim widział co było i spisaliśmy protokół , mam nadzieje ;)

no piwnica pomału się zapełnia ;)

t6r35qci.jpg

Ja jak do poprzedniej zbierałem pakiet s-line to wszystko w pokoju leżało na dywanie lub łóżku. Moja zawsze focha miała bo się ruszyć w pokoju nie szło :decayed:

Zbieraj i zakładaj jak najszybciej, będzie ładnie :good:

Opublikowano
  • Autor

Ja jak do poprzedniej zbierałem pakiet s-line to wszystko w pokoju leżało na dywanie lub łóżku. Moja zawsze focha miała bo się ruszyć w pokoju nie szło :decayed:

Zbieraj i zakładaj jak najszybciej, będzie ładnie :good:

Heh dobry as z ciebie ja to bym został zabity jak np. w salonie graty bym kolekcjonował, no zbieram cały czas i coś działam z zderzakiem było trochę zabawy i czasu zeszło sporo ale dlatego też że w pracy mam sezon i ludzie szaleją i na przyjemności jest mało czasu ale jutro już przód gotowy będzie :-), dzięki za motywację mam nadzieję że kiedyś będzie pożądany efekt tej pracy :-)

Opublikowano

Ja miałem leżeć Rotory w pokoju :decayed: i sie na nie gapiłem :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ja miałem leżeć Rotory w pokoju :decayed: i sie na nie gapiłem :naughty:

To piękne widoki miałeś :D

Małymi krokami do przodu ;)

2xa7nj88.jpg

Opublikowano

Nowe żarówki w halogenach ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nowe żarówki w halogenach ? :naughty:

nowsze halogeny z tamtego zderzaka nic poza tym zwykła seria tylko z nudów wyczyszczone no i tak światło padło akurat, te zdjęcia :D

Edytowane przez kedo666

Opublikowano

Tyle kasy wydane to zrób ładne foto i ludziska będą wiedzieć że założyłeś mordę S-line z grillem S4 a nie fotografujesz w piwnicy :decayed:

Opublikowano

no Ci powiem... że tego ryja S-line na foto nie widać :decayed: muszę zobaczyć na żywo ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no Ci powiem... że tego ryja S-line na foto nie widać :decayed: muszę zobaczyć na żywo ;)

Tyle kasy wydane to zrób ładne foto i ludziska będą wiedzieć że założyłeś mordę S-line z grillem S4 a nie fotografujesz w piwnicy :decayed:

Sierotka tak ma że się wstydzi i nie ujawnia :lol1:

Dawno mnie nie było ale to nie znaczy że nic po cichu nie działam :decayed: , wpadły nowe dystanse na tył :)

th58ituf.jpg

nowa klapa S line już ubrana plus nowe dystanse tył mi się już całkiem podoba tylko teraz trzeba pomyśleć aby pójść w dół :kox:

apd5pdxj.jpgngo7dq2j.jpg

Edytowane przez kedo666

Opublikowano

Od razu lepiej . :)

Opublikowano

Ładna dupka. :thumbup1:

Swoją drogą gdyby w B7 wpakowali kierunkowskaz w tylnej lampie w miejscu tego paska odblaskowego to byłoby całkiem dobrze i świeżo.

Opublikowano
  • Autor

Po tym zdjęciu o tym też pomyślałem :D

Opublikowano

Dokladnie. Z takim kierunkiem by bylo super... Pieknie sie ten S-line tworzy! Ja bym tylko dal koncowki tlumika ciut nizej.

Opublikowano
  • Autor

Trzeba wymodzić :D , no Sierotka zaczyna wyglądać . :cheesy: dzięki za miłe komentarze koledzy ;) , co do końcówek można by było ale jak mam jechać do nich i spawać to znów jak już tyle razy tam marudziłem że jak zobaczą mnie u nich to szybko bramę zatrzasną żeby tylko się schować . :grin: Niestety tak to jest jak człowiek by chciał idealnie , ale każdy ma coś innego w głowie . Wydaje mi się że nie jest najgorzej ;) jak dla mnie , raczej staram się robić wszystko tak delikatnie z smakiem żeby nie przesadzić, bo później to nie wygląda za ciekawie moim zdaniem :P

Kilka fotek po wszystkich nowych modach , robione nie kalkulatorem :decayed: by FroS-t :naughty:

bmvmb9bo.jpg

5xfhx5ri.jpg

bqnr79lk.jpgbm9j7s3f.jpg

Edytowane przez kedo666

Opublikowano

No!!!:-) ta twoja b7 już nie jest wcale taką sierotką:-)

Opublikowano

Prawie jak mój , prawie bo w weekend zakładam dopiero bixy . :) . Pomyśl nad przyciemnieniem szybek .

Daj jakieś zdjęcie z boku auta teraz aktualne .

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano
  • Autor

No to prawie rezaj rezaj :P ja mam planów pełno ale na razie przerwa, mam całe mieszkanie teraz do rezania :D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

uprorałeś sie ze skrzypiącymi pedałami?;>

Opublikowano

Właśnie jak tam mody kolego? Twoje fele dalej mi służą! :) Pozdro ze Szczecinka :kox: