maciek24 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Gdy chce odpalic auto przekrecam na zaplon i tylko nie gasnie kontrolka od esp asr ,czasami i w tedy mi niechce wogule palic moge go krecic ze 20 razy i nic z tego ,ale jak wezme drugi raz odpalic to juz gasnie esp i pali co to moze byc ????
Jakub_electronic Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Gdy chce odpalic auto przekrecam na zaplon i tylko nie gasnie kontrolka od esp asr ,czasami i w tedy mi niechce wogule palic moge go krecic ze 20 razy i nic z tego ,ale jak wezme drugi raz odpalic to juz gasnie esp i pali co to moze byc ???? jaki stan akumulatora? proponuje podłączyć kompa
maciek24 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Akumulatot nówka i ciagle to samo raz na jakiś czas
mateo027 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Może to sugerować brak jakiegoś zasilania, jednak w momencie kiedy się to dzieje niezbędne jest podpięcie VAGa czy sterownik silnika jest widoczny i da się z nim połączyć.
House Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Immo, uwalony komp silnika, uwalone czujniki abs-u, uwalony czujnik kąta skrętu - taśma, komp pod kierownicą..... Bez kompa nic nie wymodzisz ciekawego.
Jakub_electronic Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Immo, uwalony komp silnika, uwalone czujniki abs-u, uwalony czujnik kąta skrętu - taśma, komp pod kierownicą..... Bez kompa nic nie wymodzisz ciekawego. Ale Ty masz czarn myśli raczej czujnik abs-u nie bo kontrolka od abs też by nie gasła. Ale fakt bez kompa to można z fusów wróżyć.
House Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 To prawdopodobne wersje ja bym się skłaniał na uwalonego kompa
Michał139 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 może masz wodę pod kompem i któryś przekaźnik nie działa rozwiązałeś problem ?
maciek24 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Jutro zajże do kompa i zobacze czy tam nie ma jakiegos syfu itp.
Jakub_electronic Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 ta kontrolka to ESP czy EPC ? ON nie ma EPC
maciek24 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Zajrzałem i ani wody ani jakiegoś syfu, pozostaje podpiąć pod komp
Rekomendowane odpowiedzi