aronnax Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Panowie mam problem tego typu, zdarza się sporadycznie ale się zdarza. Mianowicie przy odpalaniu długo kreci nim zaskoczy następnie strasznie muli i nie ma przyspieszenia, Kiedy zgaszę silnik to czasami ponownie długo odpala a czasami już normalnie i moc i przyspieszenie jest. Problem tak jak wspomniałem jest sporadyczny ale upierdliwy. Nadmienię iż wymieniłem kable i świece i przepływkę. problem dalej się pojawia. Vag błędów nie pokazuje. Silniczek 1,6 ahl 101 KM 99r polift. Czy któryś z kolegów miał podobnie lub wie co to morze być ?? Pozdr Edytowane 16 Lutego 2016 przez aronnax
lukasz2107 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 A jak obroty po odpaleniu?Po raz kolejny stawiam na czujnik temperatury i sterowania silnikiem
aronnax Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 A jak obroty po odpaleniu?Po raz kolejny stawiam na czujnik temperatury i sterowania silnikiem Obroty własnie ok nie skaczą utrzymują poniżej 1000
Rekomendowane odpowiedzi