Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomysł na działalność "auto do ślubu"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Macie racje.

Biorąc pod uwagę spadek wartości auta, jego koszt utrzymania ( ubezpieczenie, paliwo i ewentualne naprawy ) jest to kiepski pomysł na inwestycję...

Dziękuję wam za każdą opinię :)

Opublikowano

Jesli chcesz nic nie robic gnic przed tv i brac kase to nieruchomosci, jesli masz chec robic w zyciu cos ciekawego mozliwosci jest naprawde wiele ograniczeniem jest jedynie KASA.

Opublikowano

Nie mowie zeby gnic przed TV bo nie o to tu chodzi ;) jesli ktos ma pasje to moze nawet nie byc rentowny interes a tak sie z niego cieszyc. A jak ktos chce jakos zainwestowac wolne srodki to chyba zly pomysl nie jest? zreszta wystarczy zobaczyc jak ludzie inwestuja kapitaly ;) zreszta nie mowilem "kup mieszkania i zbijaj baki w domu na kanapie"

Opublikowano

Wydac 200 tys i miec z tego 1500zl miesiecznie to troche slaby biznes. 1500zl mozna dorobic kupujac zestaw kluczy za ok 1000zl i uzytkujac je dwa razy w tygodniu ☺

Opublikowano

Kuzyn od około 3 lat rozkręcił interes w postaci wożenia młodej pary do ślubu Porsche Panamera oraz Cayenne.

http://takie-auta.pl/

Generalnie chwali sobie, ale ten interes, to nie jedyny jego i jego rodziny interes. Samo wożenie do ślubu oraz transport VIP, nie wystarczy na opłaty, a co dopiero na życie.

Białe Porsche robi wrażenie i wzbudza duże zainteresowanie. Osobiście jechałem do śluby nową, czarną Porsche Cayenne i byłem bardzo zadowolony.

Edytowane przez daros

Opublikowano

Jak Iuz chcesz kupić auto to poszukaj czegoś egzotycznego typu Ferrari f360 i wynajmij długoterminowo ludziom którzy chcą pojeździć takim autem a nie chcą pchać się w jego kupno i serwisowanie

Opublikowano

No i jeszcze jedna sprawa dość istota - z tego co mi wiadomo (choć mogę się mylić) wożenie do ślubu to usługa transportowa w związku z powyższym wymaga licencji ;) Oczywiście mało kto się odważy ściągnąć Cię spod kościoła ale gdyby mieć nie przychylną konkurencję to wtedy :dziura:

Opublikowano

Pozwolę sobie wypowiedzieć się na dany temat. Jakiś czas temu jak jeszcze audi a6 c5 było czymś wyjątkowym na ulicach woziłem wesela. W tej branży konkurencja jest ogromna, jednym prosiakiem rynku nie zawojujesz. Jak ja woziłem to zarobiło się trochę ale to tylko dodatek do zwykłej pracy był. Jak chcesz w to się bawić uderz w jakiegoś klasyka dobrze Ci koledzy radzą. "Młodzi" szukają aut premium po rodzinie a klasyka albo cabrio nie bardzo znajdziesz. Znajomy ma odrestaurowane kilka klasyków w tym Warszawę i "amerykańca" i wozi śluby od kilku lat.

Edytowane przez cougarr2