cysorz Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam, Mam problem z wyciekami paliwa z pompy LUK'a 038145209A. Słyszałem, że pompy Bosh'a mają wyeliminowany ten cieknący problem? Jeśli to prawda to czy wiecie jaka pompa z Bosh'a będzie pasować do mojego TDI? (pod pompą są trzy świece podgrzewania płynu). Audi z rocznika 2000, silnik AJM.
mat994 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 W Bosh'a prawdopodobnie rozwiązany jest problem z króćcem .
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Siema Przerabialem temat i radze sie spieszyc z naprawa. Ropa strasznie szybko wszystko niszczy. Bosz podejdzie kazy ale jest ich malo i sa bardzo drogie nawet używki. Kup Luka ale z mlodszych lat. Troche poprawili i daja rade. Ja tak zrobilem. i jest ok. Jak narazie. Dalem nowe oringi. Pozdro
cysorz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Ropa strasznie szybko wszystko niszczy No właśnie. Wąż od chłodzenia, który jest pod pompą jest napuchnięty jak balon i niedługo pewnie "eksploduje". Zna ktoś może jego numer katalogowy?
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Ropa strasznie szybko wszystko niszczy No właśnie. Wąż od chłodzenia, który jest pod pompą jest napuchnięty jak balon i niedługo pewnie "eksploduje". Zna ktoś może jego numer katalogowy? Ta. Sretnica i do sklepu z wezami. Kawalek rurki miedzianej 2 opaski i robisz bajpas. Mi taka wlasnie sie stalo. Wszystko doslownie zgnilo a ten plastikowy króciec gdzie jest czujnik temp rozpadl sie w rekach. Straszna masakra.
Rekomendowane odpowiedzi