ADAMJANA4 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 witam panowie chce zamontować drugi uchwyt na kubek od angola pewnie juz ktoś to robil gdzie zamontować gudziki esp pdc mam dwa
ADAMJANA4 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 wczoraj widziałem u gościa taxi miał przelaczniki obok zapalniczki Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka I muszę przerobić kosz bo mam guziki a muszę w pękać uchwyt na kubek Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
House Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 ja szukałem innych ktore mozna wpasowac "gdzieś"
Sebastianb6 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Ja mam ten patent u siebie.Esp schowałem z tyłu.Kiedyś juz ktoś to napisał,powtórzę.Nie jezdżę pod remizę palić gumy więc nie wyłączam esp
moglaj80 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) siemka mozna wymienic na tunel us .dochodza dwa uchwyty lub do podlokietnika przystawka ale nie wszyscy sa zadowoleni bo jest caly czas klapka otwarta i w momencie chamowania potrafi sie zamknac. przyciski zostaja na miejscu i wszystko org. Edytowane 29 Lutego 2016 przez moglaj80
Rekomendowane odpowiedzi