Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak ściemnić szyby ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie,

ze sie zapytam, ile dawaliscie za przyciemnianie szyb w b8?

Moj magik chce ok 500PLN ( folia z nr zeby nie bylo problemu z TüV)

Opublikowano

Z szybami i z dowodami to jest tak, że juz baaaardzo dawno nie widziałem w Wawie auta z przyciemnionymi przednimi bocznymi chyba, że jakiegoś ruska czy ukraińca. Przepis jest tak skonstruowany, że nie da się przyciemnić przednich szyb zgodnie z przepisami. W ciągu dnia jest super z przyciemnionymi szybkami auto mniej się nagrzewa ale w nocy już nie jest tak kolorowo, a jeśli chcecie się przekonać, to proponuję w nocy pojeździć w okularach przeciwsłonecznych. Przy prawoskręcie możecie nie zauwazyć pieszego/rowerzysty i będzie płacz i klops. Po za tym sporo osób traktuje oklejanie szyb folią jako wieś tuning :D

Edytowane przez House

Opublikowano
  • Autor

Jeśli ktoś to zrobi na zupełnie czarno tył a przód oklei też ciemną folią to przyznaje że to jest wieś.

Ale jeśli tył jest ciemny (nie czarny) a przód pociągnięty bardzo delikatną folią to wtedy wszystko wygląda bardzo dobrze ;)

500zł za całość to nie jest wygórowana cena w profesjonalnym zakładzie. Ja w niedużym zakładzie zapłaciłem 400zł za całość.

Ps.

Wieś to jest tankować 3,0 V6 gazem, bo jak stać na taki silnik to i na paliwko trzeba mieć :D

Edytowane przez Jumber

Opublikowano

Hahaha, a kogo nie stać na auto za 20tys? Jeśli lubisz wyrzucać pieniądze do śmieci, to twoja sprawa :) ja wolę je przeznaczyć na inne cele :) rozumiem, gazować auto za pół miliona to wiocha, ale auto do 100.ooo to auta dla zupełnie przeciętnych ludzi i jeden napędzając je woli "puszczać kasę z dymem" a inny nie i to jedyna różnica, już gdzieś to pisałem, stać mnie żeby jeździć na benzynie ale w dzisiejszych czasach wiochą jest marnotrawienie pieniędzy :) a przy obecnych cenach w portfelu zostaje ponad 30pln na każdych 100km :) przy przebiegu na poziomie 3000km miesięcznie jak by nie liczyć zostaje 900pln. A gdzie lać paliwo mam wierz mi, moja łódka pali około 40litrów na godzinę więc nadwyżkę mam gdzie wydać w wakacje a zostaje jeszcze drugie auto, dwa motocykle.....

Ale jeśli tył jest ciemny (nie czarny) a przód pociągnięty bardzo delikatną folią to wtedy wszystko wygląda bardzo dobrze ;)

Rzecz gustu ;)

Edytowane przez House

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem kiedyś folię na całym Poldonezie prócz przedniej. W dzień bajka w Nocy kaplica. Jak koledzy napisali miałem problemy z widocznością. Ale ja miałem mocne przyciemnienie. Pierwsza kontrola uprzedzenie o możliwości zabrania dowodu i na miejscu folie z przednich zdjąłem. Jeśli przyciemniać to tylko tylne i to nie za ciemną folią gdyż robi nam się duży kontrast między widocznością w tył a bocznymi lusterkami a to męczy wzrok. Osobiście rozważam oklejenie tyłu ale to jak odkuje się po kupnie B8 :wink: