Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie chciałbym zainstalować nieoryginalne radio z navi 2 din. Jakie wybrać, i czy ktoś już coś takiego podłączał ? Czy nie będzie problemu z navigacją itp? Na forum nie znalazłem podobnego tematu.
sQbaniutki Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zobacz to:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324363-navipremium-dedykowane-systemy-nawigacyjne-android-do-audi-a3-a4-tt/
House Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja dopiero co zmieniałem RNS-D fabryczne na pioneera 2 din z podłączeniem telefonu z androidem. Hm. nie wiem co mam napisać ale finalnie wróciłem do RNS-D i zamówiłem RNS-E. Początkowo fajnie, zajawka totalna ale finalnie to ani nie używałem telewizji, nie specjalnie chciało mi się podłączać telefon na krótkich odcinkach, a telewizję oglądałem kilka razy. Jak chcesz mogę Ci je odsprzedać. Komplet z podłączeniem ipoda i telefonu z androidem. Lub w opcji z ipodem classic 120GB Jak chcesz zobaczyć jak to wygląda to jest temat "popularność RNS-E ze względu na wygląd"
Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Jednak troche poczytałem i chyba zdecyduje sie na RNS e . Funkcjonalnosc na jakiej mi zalezy posiada, dodatkowo sparowanie z FIS a cena nie jest duzo wieksza niz radia z androidem itp. Odpuszcze sobie inne radia niz fabryczne ;d Jeszcze jedno pytanie, ile za tego pioneera byś sobie zyczył i jaki to model ?
House Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) pioneer appradio sph-da100 komplet z ramką pod a4 w folii carbon, modułem uruchamiającym głośniki (bez ipoda), 950pln wysyłka free ipod + 200pln dongle samsunga (bezprzewodowa łączność przez HDMI) + 150pln Edytowane 25 Lutego 2016 przez House
Mateusz Uchmanowicz Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Zastanowie sie i dam znac Wspolpracy z FIS nie ma ?
House Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie ma, ani radio ani nawigacja, można sobie dokupić najwyżej moduł, żeby obsługiwać radio z kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi