jarek.m2 Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Mam pytanie do wszystkich klubowiczów odnośnie Audi A4 w wersi angielskiej a mianowicie komputera pokładowego. Czy da sie coś zmienić w ustawieniach wyświetlania parametrów jazdy ( mój komp. pokładowy pokazuje np. aktualne spalanie w jednostakch galon na mile itp. czy da sie to jakoś zmienic na standart europejski. Jeżeli jest to jakoś możliwe to prosze o instrukcje.
Roberto90 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam, posiadam silnik taki jak w opisie. Mam taki problem, ze nie pokazuje mi średniego spalania. Czy to normalne? Wy tez tak macie? Prosze o odpowiedz, pozdrawiam
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 da sie zrobic trzeba zmienic kodowanie licznika
Roberto90 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak zmienić takie kodowanie kolego???
luibuki Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 musisz podlaczyc vag-a i tam mozna zmienic kodowanie tylko bys musial gdzies poszukac na jaki kod bo mozliwosci jest mnostwo... wiem bo ostatnio sie tym bawilem jak testowalem licznik i wlasnie na cos takiego trafilem ja chyba mam z tego co pamietam kodowanie 00142
Magicbattle Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ustaw kodowanie na 142 standardowo dla licznika euro
Roberto90 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dziek koledzy, a czy moze to byc tylko atrapa? Czytałem ze w niektorych przypadkach moze występowac. I wtedy nici z tego bajeru w moim przypadku
Roberto90 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 zaślepka koloru siwego, a powinien byc podobno czarny wyświetlacz taki jak od km.
Rekomendowane odpowiedzi