Grzesiek1985 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam Może ktoś polecić gdzie oddać turbosprężarke do regeneracji
Herdas Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Wolińskiego odradzam. Moze używke lepiej? Ja się poznałem na regenerowanej i dwóch kolegów tez W a3 i w golfie. Po roku wymiana na używke w dobrym stanie. Jak chcesz regenerować to zapytaj w Diseltechnika? Edytowane 25 Lutego 2016 przez Herdas
Grzesiek1985 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Kupić uzywke to tez ryzyko bo nie wiadomo jak długo pośmiga a wyłożyć 1000zl na regenerowana to w sumie też ryzyko Edytowane 25 Lutego 2016 przez Grzesiek1985
Herdas Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 niby po regeneracji dostajesz 12miesiecy "gwarancji" z uzywkami mozesz sie umowic na gwarancje rozruchową ja na obecna dogadałem sie z gosciem na 21dni i lata ładnie. regenerowana przeładowywała i po roku zaczeła dosłownie wylewać olej. ' po regeneracji od razu hamownia i logi mowie po swoich doswiadczeniach. zawsze mozesz oddac na ta "gwarancje" ale firma zasłoni się tym ze złe przebiegł montaż turbosprężarki, nie odpowiedni olej.
franekd4 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 panowie gdzie w lublinie lub okolicach zamoscia mozna wyważyć wklad turbo -koras?
Dev Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Witam Może ktoś polecić gdzie oddać turbosprężarke do regeneracji Reampoland
Kolkov Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Polecam Ertech. Klubowy Kolega Nosfer się tym zajmuje Wysłane z mojego XT1562
Realowiec -R7 Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam. Niestety w moim Audi a4 b6 tez zbliża sie regeneracja turbiny;// W poprzednim samochodzie passacie oddałem do okolicznego mechanika,mowił ze ma gdzies znizki w lbn i wszystko bedzie git,faktycznie było może kilka dni i turbo zaczeło przeładowywac,samochód nawet tracił moc bo jakis czujnik cały czas sie przepalał;// Audi serwisuje u innego mechanika ( tamten niesamowicie podniósł ceny) i ten również mowi zebym oddał mu do regeneracji,nie jestem do konca przekonany czy to jest dobry pomysł.Co o tym myslicie? Możecie mi jeszcze kogos polecic w lbn lub okolicach oprocz dieseltechnik? Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Dwa razy mi robili w Ream i była lipa. Puszczało gdzieś olej bo dymiło jak powalone. Momentami to auto z tyłu znikało jak ruszałem ze świateł. Nie poradzili sobie ze zrobieniem tego. Włożyłem używkę i problem zniknął od ręki.
Realowiec -R7 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 A mozecie cos powiedziec o dieseltechnik? Jaka cena ,jakośc wykonania?
Limko Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Witam Może ktoś polecić gdzie oddać turbosprężarke do regeneracji Zdecydowanie polecam Bosch Service u Pawlika http://www.regeneracja-turbosprezarek.pl mają autoryzację Melett, a to gwarancja oryginalnych części i dobrego wyważenia i ustawienia zmiennej geometrii. Co o cen też jest przyzwoicie za uszczelnienie i łożyska jest 400 zł. Można robić wysyłkowo mój mechanik tylko u nich robi. Edytowane 13 Listopada 2016 przez Limko
lukaszlsw Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Reampoland mogę polecić, wozimy turbiny z firmy i zawsze jest ok, a zrobili już kilkadziesiąt sztuk. Tyle że ni są jacyś "atrakcyjni cenowo" Ja osobiście mogę jescze polecić TurboSpec ale to nie nasze województwo
Rekomendowane odpowiedzi