tomkuh Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam. Wczoraj zauważyłem,że podczas zmykania auta nie zadziałały światła awaryjne.Zawsze przy zamykaniu samochodu miałem jeden błysk świateł awaryjnych podczas zamykania.Próbowałem kilkakrotnie zamykać i otwierać samochód,ale tego ,,mignięcia" nie ma.Nigdy to mi się nie zdarzyło,a nawet nic nigdy nie psuło się,choć samochód mam już od 6lat.Czy może ktoś miał taki przypadek i co trzeba zrobić z tą awarią.Z góry dziękuję za informację.Pozdrawiam.
marcelinho Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 zdarzyło się i u mnie w momencie gdy nie domknałem drzwi.
tomkuh Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Opublikowano 23 Listopada 2008 Dziękuję za informację,ale to nie chyba ta przyczyna,gdyż mam wszystkie drzwi i bagażnik pozamykane.Po za tym,gdy któreś drzwi są niedomknięte sygnlizuje mi to palące się światełko.Co to może być? :mysli:Pozostanie mi chyba ASO.Szkoda mi już kasy na tego sztrucla,bo zedrą ze mnie trochę,ale chyba jestem bez wyjścia.
Rekomendowane odpowiedzi