Kmicic37 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam 2 miesiące temu wymieniłem aku na nowy. Były mrozy po -13 stopni i autko normalnie odpalało. Wczoraj w nocy po obfitych opadach deszczu auto stoi uziemione. Paliwo nie zamarzło a w czoraj od rana palił normalnie. Co mogło wywołać zwarcie komputer czy może coś innego?? Filmik jak nie może odpalić https://www.youtube.com/watch?v=HocTMwZn7UA
Prezes870 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Nie zostawiłeś czegos zapalonego? Może drzwi nie domkniete byly? Może jakas lampka mala? Ciezko powiedziec co moglo zrobic zwarcie gdyz auto ma ponad 20lat... mogloby byc wszystko
Kmicic37 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Na 100% wszystko wyłączone i zamknięte ale to nie 1 raz, że po opadach deszczu/ śniegu nie odpala Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka A może to być wina np. komputera??
marjon Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 zrób jakis daszek na akumulator bo woda zcieka z szyby wprost na aku i robi zwarcie miedzy biegunami
Kmicic37 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Mam to tak zrobiłem ze starego gumowego dywanika Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
karaluch8 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Wygląda na to że rozrusznik stoi. Do rozebrania i weryfikacji. Po za tym - czujnik temperatury masz zrąbany że ponad 120 stopni wskazuje?
Kmicic37 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Filmy pokazuje jak auto wariuje na nowym aku Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Rozrusznik był wymieniany w tamtym roku w marcu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kaczorvw Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 zrób jakis daszek na akumulator bo woda zcieka z szyby wprost na aku i robi zwarcie miedzy biegunami Chyba że na plaży trzyma w trakcie sztormu. I soli dosypuje.
Rekomendowane odpowiedzi