Path Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Jaki spalanie Ci wychodzi? To zależy. W trasie przy średniej prędkości 120-140 km/h spala około 15 litrów gazu. W mieście jak masz ciężką nogę to może wziąć 20-30 litrów gazu. Jeżeli chodzi o komputer to średnie spalanie na benzynie waha się między 14 a 16 litrów Ogólnie nie jest źle
Kolkov Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Bryka :kox: :kox: :kox: Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Path Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Ogarnąłem już furce podziemny garaż także będzie miała daszek nad głową
Przemots Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Gratuluję zakupu. Obadam na żywo na najbliższym spocie
Path Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Gratuluję zakupu. Obadam na żywo na najbliższym spocie Przemo, spokojnie zobaczysz, teraz to się relaksuj na stoku Edit. 11/03/2016 No i wpadła dziś paczka od Dzika Szczerze polecam zaopatrywać się u niego, ja zawsze będę A tu zdjęcie mordzi , blachy zdjęte, jutro zakładamy nowe Edit. 18/04/2016 Troszke czasu minęło także wrzucam świeże info ( fotki może potem ) Dziadek wjechał mi w prawą tylną część przez co zderzak, dokładka, czujnik, lampa oraz tylny błotnik są do naprawy/wymiany. Dziś powinien być kosztorys, oby rzetelny Dziś skończyły się klocki z przodu także na pokład wlatuje zestaw od Ate. Czekam na dostawce z inter carsu Przy okazji pomalujemy zaciski na czerwony Edytowane 11 Marca 2016 przez Path
cylit Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 zdawaj relację na bieżąco co tam działasz z "ósemą"
j4s2c2vr Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Co będzie następne? http://olx.pl/oferta/audi-s8-audi-s8-d2-CID5-IDglzvD.html#c466a5005e
Path Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 Co będzie następne? http://olx.pl/oferta/audi-s8-audi-s8-d2-CID5-IDglzvD.html#c466a5005e RS6
j4s2c2vr Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 LoL to dobre powody finansowe [emoji14] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Path Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 Jaja sobie robie Mam plan awaryjny więc eski nie sprzedaje, ale dzięki za przypomnienie, bo zapomniałem zakończyć ogłoszenia
Picia Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Jaja sobie robie Mam plan awaryjny więc eski nie sprzedaje, ale dzięki za przypomnienie, bo zapomniałem zakończyć ogłoszenia Cześć a co się stało że ska była na sprzedaż?
trepek Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Jakbyś się rozmyślił i chciał sprzedać to daj cynka.
trepkowa Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Jakbyś się rozmyślił i chciał sprzedać to daj cynka. o to to. Też biere
Path Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Wosk od Fusso jednak daje rade UPDATE 25.07.2016. Jakiś czas temu na warszawskim spocie padła diagnoza, że nie chodzi mi jeden 'gar'. W związku z tym były 3 opcje kto jest winowajcą : świeca, cewka lub uszkodzony zawór przez co nie ma wystarczającej kompresji. Telepało silnikiem i wyskakiwał błąd prawej poduszki silnika. Trzeba było się wziąć za to jak najszybciej, bo dla silnika nie było to zdrowie Zaopatrzyłem się więc w nowe świece oraz jedną cewkę : No i trzeba było wziąć się za robotę : Z prawej strony było mniej miejsca No i skończone.. Osłon nie zakładałem, bo i tak chce poczyścić wszystko. Kiedy indziej wpadną z powrotem A teraz małe porównanie stare vs. nowe : Jak się potem okazało wszystkie tłoki chodziły, cewki sprawne, a winowajcą jest prawa poduszka silnika tak jak sądziłem od samego początku. Silnik odżył po wymianie świec, także jestem zadowolony z całej operacji Przy okazji sprawdziłem filtr powietrza i nadaje się już do wymiany, także od razu razem z nim wymienię też kabinowy. Niestety poduszka silnika nie występuje w zamienniku, a jej koszt detaliczny w ASO to 1000 zł, więc............odkładamy kasę.. Edytowane 25 Lipca 2016 przez Path
afroo. Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Niestety poduszka silnika nie występuje w zamienniku, a jej koszt detaliczny w ASO to 1000 zł, więc............odkładamy kasę.. Sprawdź na getem.pl będzie trochę taniej. ; )
pioteros Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 nie lepiej nie wylaną używkę ? też polata 50tys i wiecej jak nie jest mocno zmeczona a zaplacisz 1/10
afroo. Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Do siebie używki nie znalazłem, a co dopiero do AQH. Ale warto poszukać.
Path Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Do AQH jest jedna na allegro za 250 zł, ale w takim przypadku wole zakupić nowe, niż po jakimś czasie ponownie to robić. Na szczęście handluje ori częściami do grupy VW, także mnie poducha będzie o wiele mniej kosztować, ale zawsze to ponad 5 stówek. Teraz czekam na filtr powietrza i na urlopie sobię wymienię, bo aktualny już nadaje się do wymiany. 5 dych za knechta to nie jest jakaś wygórowana cena
Rekomendowane odpowiedzi