Waski0077 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Witam Trochę czasu tu nie zaglądałem z powodu zmiany samochodu z B6 2.5 V6 TDI quattro na BMW e46. Zmiana ta nie była mocno zadowalająca i postanowiłem powrócić do Audi . Trafiła się B7 z 3.0 V6 TDI quattro 2005 r z lekko uszkodzoną maską. Po przyjeździe do sprzedającego rzeczywistość zweryfikowała prawdziwe uszkodzenia:), mianowicie przód do wymiany ale jakoś nie mogłem się jej oprzeć. Wyposażenie - Zewnętrzny s-line - Gwintowane zawieszenie - Felgi 19" - Antena GPS na dachu (rekin) - 4 el. szyby - Podgrzewane fotele - Sportowe skórzane fotele (brązowe) - Audio BOSE - Odpinany hak - Bi-xenon - Spryskiwacze reflektorów - Parktronic przód i tył - Czujnik zmierzchu - Czujnik deszczu - Bluetooth - Podświetlane klamki - Szyberdach - Kolorowy FIS - Zmieniarka na 6 płyt - Czarny sufit To tyle co pamiętam Fotki robiłem tak na szybko zaraz po zjechaniu z lawety i tuż przed rozebraniem przodu... A tu już w trakcie rozbierania przodu i weryfikowaniu faktycznych uszkodzeń Aktualnie zmienione - Obudowa filtra powietrza z filtrem - Rolka paska wielorowkowego i pasek - Zbiornik płynu wspomagania - Kolektor ssący - Obudowa paska pompy wtryskowej - Koło pasowe pompy wody - Kompletny przedni pas z chłodnicami - Lampy przód - Pasy przednie - Osłona silnika Aktualne plany - Doprowadzić autko do stanu pierwotnego Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Waski0077
Bruuuum Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Ten hak masz pewnie odczepiany, więc zdejmij Pokaż foty wnętrza
Waski0077 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) W dniu 6.03.2016 o 22:31, Bruuuum napisał: Ten hak masz pewnie odczepiany, więc zdejmij Pokaż foty wnętrza Pewnie że jest tylko nigdzie nie ma klucza do niego Wczoraj zakupiłem kompletny pas przedni i auto wygląda juz znacznie lepiej... Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Waski0077
akjam Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Powolutku i do przodu Pierw doprowadzisz autko do stanu używalności a później jakieś mody/plany?
Waski0077 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 Powolutku i do przodu Pierw doprowadzisz autko do stanu używalności a później jakieś mody/plany? Na pewno coś się znajdzie, za długo bezczynnie na d*pie siedzieć nie potrafię... Pierwsze co miałem na myśli to grzaną kierownice wcisnąć i nawet zakupiłem już odpowiednią taśmę...
akjam Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Jedyny "minus" grzanej kiery (dla mnie) to jest to, że jest 4-ramienna ale kwestia gustu...
Lorence Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jedyny "minus" grzanej kiery (dla mnie) to jest to, że jest 4-ramienna ale kwestia gustu... wszystko da się zrobić
Waski0077 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Wczoraj przyjechało coś co cieszy oko... Czekam jeszcze na parę rzeczy z serwisu i na dostawę od lakiernika maski, błotnika i zderzaka... Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Waski0077
tomekhxc Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 zaczyna wyglądać fajnie że pomarańczowe kierunki zlikwidowałeś
Artur_8K0 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Zewnętrzny S-line to tak nie do końca, bo przedni zderzak jest zwykły (o ile włożysz go spowrotem po tej rozbiórce przodu)
Waski0077 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 Zewnętrzny S-line to tak nie do końca, bo przedni zderzak jest zwykły (o ile włożysz go spowrotem po tej rozbiórce przodu) Nie włożę bo to zderzak nie od tego samochodu...
Waski0077 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Lakiernik się spisał i zrobił mi wczoraj prezent na zajączka Mianowicie oddał zderzak, maskę i prawy błotnik... Zderzak jeszcze będę ściągał bo czekam na czujniki pdc przednie i muszę zamontować halogeny. Tylko nie mogłem usiedzieć w domu jak wiedziałem, że części leżą w garażu tak bezczynnie Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Waski0077
instruktor83 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 teraz wygląda już ekstra twoje koła bardzo mi się podobają miałeś już je czy dokupywałeś?
Waski0077 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 teraz wygląda już ekstra twoje koła bardzo mi się podobają miałeś już je czy dokupywałeś? Na moje szczęście były z samochodem
FroS-t Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tak mati to są własnie te o których rozmawialiśmy
instruktor83 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tak mati to są własnie te o których rozmawialiśmy Właśnie negocjuje ciagle
FroS-t Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 A Lato coraz bliżej, tik tak tik tak.....
Rekomendowane odpowiedzi