lcu Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Panowie potrzebuje numeru katalogowego zderzaka s-line do polifta avant, dwie rury po lewej, pdc, bez haka. Namierzyłem takie numery: 8K9 807 067 C GRU, tylko nie wiem czy są poprawne, pomożecie ? Edytowane 24 Marca 2016 przez lcu
mumen Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Numeru nie znam ale na pewno to czy sa na dwie rury po jednej stronie czy po dwóch to nie ma wpływu na nr zderzaka, bo przecież to zależy od rodzaju dokladki a ta ma odrębny swój numer. Zderzak jest uniwersalny i pasuje do każdej wersji wydechu. A swoja drogą to czemu szukasz numeru ...
wrclaguna Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/322534-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2012-2015-lift/#entry4522019
lcu Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Bo kupuje nowy zderzak w ASO, a oni nie potrafią dobrać jeżeli nie mam odpowiedniego numeru VIN'u, na zasadzie bierze Pan sam odpowiedzialność. wrclaguna : podane są tylko slizgi, ale nigdzie nie ma numeru katalogowego zderzaka.
Rekomendowane odpowiedzi