BEpower07 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam problem wycieka mi z tego miejsca (zaznaczone na zdjęciu) paliwo bo jak na moje oko olej to nie jest zaznaczam zdjęcie wzięte z internetu. Pytanie czym to uszczelnić? Edytowane 25 Marca 2016 przez BEpower07
Aby13 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 w tym miejscu nie ma mozliwosci zeby bylo paliwo tam sa gumki od spodu i od góry ...w zestawie z uszczelka pokrywy zaworow koszt okolo 100zl
lukasz51237 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Jak paliwo jak to jest pokrywa zaworów. Pewnie olej się sączy, jeśli leci nie dużo to olej to, jeśli dużo to wymień te gumki i uszczelkę pokrywy zaworów tj 20 min roboty.
BEpower07 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) A czyli to olej leci ja myślałem że to paliwo xd z tego co mi się wydaje to ja nie mam tych gum na górze, pewnie dlatego się sączy. Jakiś zestaw naprawczy na allegro czy gdzieś znajdę? Jakbyście mogli to prosiłbym o jakiś link. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marca 2016 przez BEpower07
Aby13 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 uszczelka pokrywy zaworow wraz z gumkami dostepna w kazdym szanujacym sie sklepie z czesciami motoryzacyjnymi ... gumki sa napewno pod metalowa podkladka . 3 na wierzch i 3 od spodu pokrywy ... dla tych co 100zł jest przedwsiewzieciem roku to mozna zlozyc na dirko z dwoch stron wczesniej odtluszczajac benzyna extr.
Rekomendowane odpowiedzi