Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Synchronizatory - gdzie można kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe?

Opublikowano

szukaj na allegro. jesli nie znajdziesz samych synchronizatorow, dzwon do typkow ktorzy handluja skrzyniami

Opublikowano
  • Autor

bardziej chodzi mi o nowe, ktoś pisał na forum że zmieniał...

Opublikowano

Ze 2 lata temu mój kumpel szukał synchronizatorów do skrzyni 6 biegowej do audi i znalazł jedynie w ASO. Ja na Twoim miejscu wogóle bym się nie bawił w remonty. Można teraz dość niedrogo dorwać używaną skrzynie, a po remoncie może być różnie...

Opublikowano

Mi tez w 1z poszla skrzynia, mechanizm ruznicowy przy 280tys km , i za 500zl zrobili mi ja z gwarancja na 6 miechów , oczywiscie przy okazji wyszlyu inne zeczy ze synchr 3 biegu juz padal itp itd , skrzynia chodzi lux juz prawie rok ;)

Opublikowano
  • Autor

trochę sie boję używanych skrzyń, ale jeśli takie wyjście będzie lepsze to tak zrobię. Czy w passatach B5 były takie same skrzynie? jutro bym zapytał w ASO VW o te synchronizatory

Opublikowano

Miałem taki sam problem z 1Z, kupiłem nowe synchronizatory 3 i 5 w ASO, koszt zakupu 120,00

Opublikowano

Witam, skrzynia w mojej a4 poszła na ryby a dokładniej synchronizatory bo cały olej jest w mosiężnych opiłkach. Powiedzcie mi gdzie można kupić części do skrzyni? znacie jakieś sklepy internetowe?

Lepiej poszukaj całej skrzyni. Jestem właśnie po wymianie skrzyni w swoim 1Z. Udało mi się kupić skrzynię EEN z VW Passata z 2003 roku.

Opublikowano

Do B3 zaśpiewali mi kiedyś 200PLN za sztukę (nowe).