jarekaudi Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Mam problem dotyczacy wibrowania auta podczas przyszpieszania. Auto wibruje podczas przyszpieszania i buczy. Na wolnych obrotach i na postoju auto jest spokojne nawet jak dodaje gazu. Podczas jazdy na wybojach gdy auto podskakuje jest ok ale gdy ląduje to buczy. Jak wyjezdzam z ronda w lewo to nic sie nie dzieje. Gdy w prawo to dudni Koledzy pomóżcie
jacek70 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Trzeba by sprawdzić po kolei zawieszenie oraz poduszki silnika . To mi się tak nasuwa z racji wycia tylko przy skręcie w jedną stronę.
jarekaudi Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Sprawdzałem na kanale i nic nie zauważyłem
House Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Podnieś auto zakręć kołem. Poszarp kołem w osi pionowej czy ma luz. Buczenie przy skręcaniu w jedną stronę to w 99% przypadków łożysko koła. Jesli skręcasz w lewo i buczy to sprawdz prawe łozysko jeśli w prawo to lewe.
damianoFCB Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki. Sprawdzę w weekend Długi ten Weekend Jarek masz.... mamy już prawie lipiec. Powiedz mi ziom co Ci wyszło bo sam mam podobny problem. Zawieszenie, felgi z oponami, są nowe. Poduchy silnika i skrzyni są w bardzo dobrym stanie. Wszystko robione w profesjonalnym warsztacie nie u jakiegoś Henia w stodole. Po za tym. Jak sprawdzić czy to może być łożysko, piasta.... nie wiem.
jarekaudi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mam luzy w prawym przesunie wewnątrzym. Sprawdź to
Rekomendowane odpowiedzi