wojtek90pla Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Witam, posiada ktoś instrukcję jak bezpiecznie (żeby nic nie urwać i nie połamać ) wyjąć wykładzinę w Audi? Mam sporo wilgoci pod fotelem kierowcy i chciałbym wyjąć wykładzinę żeby to osuszyć. Najlepiej jakby miał ktoś zdjęcia bo jestem amatorem i nie chcę niczego zniszczyć. Pozdrawiam
MiiichalQ Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 No to czeka Cie trochę pracy i musisz rozciąć wykładzie w miejscu gdzie masz silniczki od klap nawiewu zaraz Ci podeślę zdjęcia:D dla objaśnienia tyle musiałem rozebrać żeby wyciągnąć to bez problemowo A tu Ci zaznaczyłem w którymm trzeba przeciąć wykładzinę.
wojtek90pla Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Fajnie by było jakbyś wrzucił też zdjęcia jak po kolei rozbrajałeś listwy mocujące i inne elementy które trzymają wykładzinę. Ja utknąłem na tym że odkręciłem ten plastik pod sprzęgłem i udało mi się odczepić część listwy dolnej od strony drzwi kierowcy. Nie wiem jak dalej poradzić sobie z listwą, czy trzeba najpierw zdjąć listwę ze słupka a dopiero potem da dolna listwa zejdzie?
Fido Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Ściągnij sobie pdf Sam Naprawiam i masz wszystko rozrysowane.
wojtek90pla Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Poradziłem sobie, dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi