rados1000 Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Moja środkowa konsola wygląda okropnie szara powłoka jest mocno wytarta czy da się z tym coś zrobić ?
endriuu Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 raczej nic nie zrobisz z rysami na konsoli. pozostaje starcie kurzu...
Kennykk Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 może okleić folią termozgrzewalną u mnie ktoś kiedyś nieumiejętnie wyciągał radio i mam fajniutkie ślady które kiedyś planuję zalepić właśnie folią, jedyny problem to jak zdjąc cały panel i co zrobić z dziureczkami na czujnik temperatury. i czy ktoś już w ogóle oklejał ten panel:(
loco87 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 zrób zdjęcia jak to wygląda i o co konkretnie chodzi.
domelq Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Raczej tylko wymiana wchodzdzi w grę
rados1000 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Opublikowano 27 Listopada 2008 chodzi o tunel pod dźwignią zmiany biegów i myśle i też tak myśle że chyba nic się nie da zrobic słyszałem coś o flokach taki badziew w spreyu ale to chyba by nie zdało egzaminu i lipnie by wygladało bo to taki plusz a o gładkim nie słyszałem>>> no i poza tym dużo kosztuje
Rekomendowane odpowiedzi