Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wtopa z kołpakami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem oto takie kołpaki http://www.allegro.pl/item162510498_kolpaki_audi_a4_po_99_super_z_chromem_tanio.html ja mam wóz z 95roku,a w opisie jest napisane ze kołpaki są od audi 99 po liftingu.nie pasują na moje koło 15cali,oczywiscie kołpaki są orginalne co jest napisane na odwrocie (oooo Germany WLA 4B0 6011470 PA66-M15).czy to jest jakas róznica bo juz nie kumam :rolleyes:kołpaki 15 cali i moje koło ma 15 cali :confused:

Opublikowano

A co nie pasuje ?? Wogole nie wchodza czy co ??

Opublikowano
  • Autor

nic a nic.nawet wyjąłem koło zapasowe z bagaznika zeby lepiej spasowac ale lipa.wygląda tak jakby to było 16 cali.czy to mozliwe ze po 99roku 15 cali zmieniło rozmiar na 15 cali zmutowane :eek: .nie wiem nie wymądrzam sie poczekam co inni koledzy powiedzą,

Opublikowano

Nie wiem ale jak to są 15 to powinny pasować. No chyba że kupiłeś 16 i gość z tej aukcji nie wiedział co sprzedaje.

Opublikowano

Jezeli kolpaki sa w rozmiarze 15 to na 100% musza pasowac...widocznie sprzedal Ci 16

Opublikowano
  • Autor

WLA 4B0 6011470 PA66-M15 ,a czy to M15 nie oznacza 15cali?no jak nie pasują to bede je musiał sprzedac,ale nie wiem czy mam w aukcji wpisac je jako 15 cali czy 16cali :confused:

Opublikowano

A moze sprobuj zalozyc kolpaka na felge 16stke wtedy bedzie wszystko jasne :wink:

Opublikowano
  • Autor

chyba tak zrobie,bede musiał isc do kogos kto ma 16 i przymierzyc. :wink:

Opublikowano

te kołpaki są na bank z A6 a nie z A4 po liftingu i moga być 16"

Opublikowano

zmierz średnice i podziel przez 2,54

to Ci wyjdzie ile masz cali.

Opublikowano

Sisi mam dokladnie ten sam problem! Bylem juz u wulkanizatora rzucil okiem i stwierdzil ze to sa 15.. Probowalem na zimowki (15 cali) zalozyc i nic! Probowalem na dojazdowke i to samo.. :evil:

Opublikowano

mam u siebie takie same kołpaki założone i pasują bez problemu, oczywiście 15', zobacze jeszcze ich nr i napisze

[ Dodano: 17-02-2007, 15:32 ]

no i sprawdezilem, faktycznie inny mam nr, u mnie to WLA 8Z0 601147A PA66-M15

Opublikowano
  • Autor

no ja kupiłem drugi komplet takich samych tylko ze 15cali i mam nadzieje ze nie bedą to znowu 16-stki.400zł juz straciłem ,musze sie tych 16-stek pozbyć.a moze takich kołpaków 15-sto calowych nie robili :question:a numer tych 16 to taki bo tamten zły podałem WLA 4B0 601147C PA66-M15.(16cali=40,64cm 15cali=38,1cm.)

[ Dodano: 21-02-2007, 21:27 ]

dark79 :biggrin: tak jak myślałem sprzedawca sugerował sie pewnie tym koncowym napisem M-15,a z tego co sie okazuje to 16 i 15 cali maja taka samą końcówke numeru seryj.

Opublikowano

Sa 15 widzialem je osobiscie...b.ładne kolpaki :wink:

Opublikowano

Ja mam takie 15" ale sa tez 16" i Ty takowe kupiłes,poprostu sprzedający nie wiedział co sprzedaje :bicz:

Opublikowano
  • Autor

negatywa dostanie,bo nawet sie nie odzywa.