mravel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jak w temacie. Nie ważne jaki telefon sparuje z BT w aucie, to bardzo slabo (cicho) slychac rozmówcę. Głośność mam ustawioną na max (11 pkt). Nie wiem jak to się stało i kiedy, ponieważ wcześniej nie miałem problemów z głośnością BT. Do auta została włożona zmieniarka Dension (zgodnie z instrukcją dotyczącą posiadania zestawu BT - uzywa się innej wtyczki) i po dołożeniu zmieniarki dzwiek byl ok. Zepsuło się w trakcie jej użytkowania. Nie wiem, czy ona ma jakikolwiek związek z tą sprawą. Glosnosc zmieniarki, radia czy CD jest prawidlowy. Jedynie mam zbyt ciche rozmowy telefoniczne. Ktoś coś może?
House Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) A regulowałeś głośność gałką podczas rozmowy telefonicznej? Może trzeba po prostu pogłosnić Gałka reaguje podczas rozmowy na przyciszanie i podnoszenie tonu rozmowy? Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez House
mravel Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) tak, jak napisalem mam max glosnosc 11 pkt. Zeby uprzedzic mozliwe pytanie, w tel tez jest max Temat do zamknięcia - poniższy sposób rowiązuje kwestie głośności telefonu. Wchodzimy w Moduł 77 (elektryka - telefon) następnie Adaptacja i wybieramy kanał 128. Wybieramy jedną z poniższych wartości: 0 = ±0 dB 1 = +1 dB 2 = +2 dB3 = +3 dB 4 = +4 dB 5 = +5 dB 6 = +6 dB128 = -1 dB 129 = -2 dB 130 = -3 dB131 = -4 dB 132 = -5 dB 133 = -6 dB Potem test i save. KONIEC Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez mravel
Rekomendowane odpowiedzi