nut3r93 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mam pytanie , zakupiłem felgi do mojej audi a4 b6 , rozmiar 18 8j et 35 czy potrzebne będą pierścienie czy felgi będą pasować bez nich?
Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Powinny pasowac pieknie Wysłane z mojego Xperia SP przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Chudy112
Aby13 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 pierscien to chyba centrujacy a nie podales jaki masz otwor w tej feldze ,chyba autor mial na mysli dystans
nut3r93 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 pierscien to chyba centrujacy a nie podales jaki masz otwor w tej feldze ,chyba autor mial na mysli dystans 5x112 ale tu chodzi o et czy będzie pasować bez pierścienia czy felga będzie pasować do piasty?
Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Jesli chodzi o to czy wejdzie felga na pierscien to zmiez Jaka masz srednice otworu w aucie a jaka w feldze zmiez jaka masz w feldze i napisz to ci powiemy, a jesli chodzi ci o dystanse to powinna ci pieknie pasowac bez dystansow Wysłane z mojego Xperia SP przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Chudy112
nut3r93 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jesli chodzi o to czy wejdzie felga na pierscien to zmiez Jaka masz srednice otworu w aucie a jaka w feldze zmiez jaka masz w feldze i napisz to ci powiemy, a jesli chodzi ci o dystanse to powinna ci pieknie pasowac bez dystansow Wysłane z mojego Xperia SP przy użyciu Tapatalka dlatego zapytalem czy musze pierścienie kupić nie mam jak zmierzyć
Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Z felgi zmiez wez miare i zmiec ile ma ten otwor w feldze bo inaczej ci nie powiemy czy ci to wejdzue bez czy z Wysłane z mojego Xperia SP przy użyciu Tapatalka Pierscien w aucie masz 57.1 Teraz rozmiar dziury w feldze i mamy juz wszystko Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Chudy112
Chudy112 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Jesli masz b6 tak jak w opisie to masz srednice pierscienia w aucie 57,1mm teraz zmiez srednice w feldze i bedziesz wiedzial czyy potrzebujesz przejscie czy nie Wysłane z mojego Xperia SP przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Chudy112
Rekomendowane odpowiedzi