Yta88 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam potrzebuję zainstalować kable do świateł postojowych od samej centralki, ponieważ nie są doprowadzone, a nie mogę znaleźć źródła skąd powinny byc wyprowadzone. Mogę prosić o pomoc. Pozdrawiam
piter-eg Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Troche musisz uscislic o jak centralke Ci chodzi. Swiatla postojowe sa od zacisku,przez bezpiecznik,do manetki. Po zalaczeniu manetka idzie sygnal do swiatel postojowych,nastepny "bieg" swiatla mijania... P.S. moglem pomylic kolejnosc manetka/bezpiecznik
Yta88 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Problem polega w tym że nie mam podłączony świateł postojowych (ale tylko przednich) i nie dochodzą do nich żadne kable, dlatego chciałem ustalić którędy powinny one iść żeby móc sprawdzić gdzie się kończą o ile w ogóle są. Dodam że nigdzie kable nie wiszą, więc podejrzewam że robotą będzie bardziej czasochłonna. Jak jest to możliwe to prosiłbym o zdjęcia którędy powinny iść.
piter-eg Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Powinny isc "razem" z kablami swiatel mijania i drogowych
Rekomendowane odpowiedzi