Floorian Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 Dobrze siadła ta lotka dasz fotki jak wyglada spasowanie od dołu tam gdzie jest światło stop? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka aj na razie lotka poszła do malowania, na zdjęciu była tylko położona na klapie.
muunv Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Widze postepy. Lotka pierwszym elementem s-line'owej ukladanki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Floorian Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Dziś czas dla Audi! Trochę już nią przejechałem więc nowy olej (Castrol Edge 5W30), nowy filtr oleju, powietrza i kabinowy i rurka bagnetu, bo stara się ułamała i lekko się sączyło. Przy okazji tego, że zdjęta osłona dolna skrzyni i silnika to wyczyściłem ogniska rdzy na zawieszeniu i zakonserwowałem przed zbliżającą się zimą Pozdrawiam i miłego sobotniego modzenia 29.10.2016rŁadna pogoda więc coś podziałałem przy Audi. Lotka pomalowana i w końcu zamontowana I wpadł zestaw 312mm na przód. Jarzma i osłony wyczyszczone i odmalowane, Tarcze wymoczone w odrdzewiaczu i wyczyszczone. Założyłem, przetestowałem i jest różnica Jeszcze zobaczymy jak będzie przy hamowaniu z większych prędkości, bo tak z ok.140km/h to czuć różnice No i z racji, że miałem ściągnięte koła to już wymieniłem na zimowy zestaw Jakby ktoś chciał mam do sprzedania komplet hamulcy na przód (zaciski+jarzma+tarcze 288mm+osłony) i jakby ktoś bardzo chciał to mogę też sprzedać felgi, bo już jest inna wizja na następny sezon Mała relacja ..... Edytowane 29 Października 2016 przez Floorian
rrrudy25 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Te koła na dachu to do Tico masz ? ; ) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Floorian Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Te koła na dachu to do Tico masz ? ; ) Od Cienkiego Nie było czym lotki docisnąć więc się przydały
rrrudy25 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Aaa...bo lotke kleiłes,myslałem ze to te na sell,ja akurat miałem parę 'kostek ' stalowych to połozyłem na szmacie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Floorian Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 Aaa...bo lotke kleiłes,myslałem ze to te na sell,ja akurat miałem parę 'kostek ' stalowych to połozyłem na szmacie Na sprzedaż jest mój letni zestaw jakby ktoś był zainteresowany.
Floorian Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Dawno mnie nie było, ale nic poważnego się nie działo. Dziś do kompletu do gałki od S4 wpadła nakładka na ręczny. I po krótkiej zabawie zamontowałem manetkę pod pełen FIS. Zostało mi kodowanie i będzie śmigało, tylko, że nie mam ani kabla, ani programu...
Floorian Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 No i działa. Kupiłem kabel z programem, ale wersja programu nie obsługiwała tego co potrzeba do ustawienia FIS. Trochę czasu i grzebania po forum i znalazł się odpowiedni program. I jest pełny FIS Mała rzecz a cieszy
pezet202 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Piękna sztuka powodzenia w modach i zapraszam do mnie
Floorian Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 I miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Objawy na 4biegu przy 80km/h-90km/h, na 5biegu przy 100km/h-120km/h słychać takie "trrrryyy" i przenosi drgania na całe auto. Odebrałem dziś Audi od mechanika i diagnoza to -sprzęgło do wymiany. Nie jest pewny na sto procent, ale do powyższych objawów dochodzi jeszcze to, że na 1biegu drgania też czuć i bierze wysoko.
tomekxp2 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam, jak się jeździ na tych obniżonych sprężynach i 1BA ? Bo co człowiek to opinia. Jedni mówią, że ok, inni, że nie i trzeba kupić 1 BE do krótszych sprężyn.
Floorian Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 50 minut temu, tomekxp2 napisał: Witam, jak się jeździ na tych obniżonych sprężynach i 1BA ? Bo co człowiek to opinia. Jedni mówią, że ok, inni, że nie i trzeba kupić 1 BE do krótszych sprężyn. Jak dla mnie jest dobrze, zawieszenie 1BA niby miękkie ale dzięki temu przy takim obniżeniu został jeszcze jakiś komfort
Floorian Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Kolejny mały detal, ale cieszy i tylko 30zł z całą rączką. I za chwilę Audi do mechanika. Całe zawieszenie z przodu wpadnie Febi. I sprzęgło-wymiana.
cupek97 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zdaje mi się, że rączkę ode mnie kupiłeś
Floorian Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Godzinę temu, cupek97 napisał: Zdaje mi się, że rączkę ode mnie kupiłeś A no dokładnie, jak widać dotarła dziś
cupek97 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 A no dokładnie, jak widać dotarła dziś [emoji3] Pogratulować poczcie polskiej za tak sprawną dostawę [emoji28]Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Floorian Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 32 minuty temu, cupek97 napisał: Pogratulować poczcie polskiej za tak sprawną dostawę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Aż się zdziwiłem jak rozpakowałem paczkę, że tak szybko Teraz do kompletu brakuje mi strony pasażera i ESP bo to najbardziej zdarte...
cupek97 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Aż się zdziwiłem jak rozpakowałem paczkę, że tak szybko [emoji3] Teraz do kompletu brakuje mi strony pasażera i ESP bo to najbardziej zdarte... Na prawdę szybko [emoji1] wczoraj wysłana [emoji4] powodzenia w dalszych modach [emoji123]
Rekomendowane odpowiedzi