Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skutki sworznia banana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy wiecie może czy zepsuty sworzeń banana, przy długotrwałej jeździe(około 3 kkm) może wyrządzić więcej szkód ntylko jego wymiana?? Od dwóch miesięcy pukalo mi przy chamowaniu i nie wiedziałem co, 3 dni temu zaczęło walić strasznie i częściej, pojechałem do diagnosty i okazało się że sworzeń prawego banana kompletnie się odłączył od wahacza, tzn są połączone ale na szarpakach latał. I pytanie czy tam cos wiecej się moglo wybić? Zwrotnica?dzięki ;)

Opublikowano

Jeśli wymienisz go szybko to nic innego nie powinno polecieć. Jak będziesz z nim jeździł to po kolei będą luzy.

Opublikowano

tulejke masz jeszcze w zwrotnicy:)

Opublikowano
  • Autor

Jutro mam nadzieję przyjdzie już wahacz to i jutro go wymienię odrazu.. a ta tulejka w zwrotnicy wymienna rozumiem ?? ;)

Opublikowano

tak

Opublikowano
  • Autor

Banan wymieniony, twarz pocharatana od breszki ale działa ;) kolego quadral20004 w zwrotnicy w moim b5 nie było tulejki, na szczęście sworzeń nie nawywijal nic tam ;) dzięki Panowie

Opublikowano

Jakby ci się ten sworzeń odłączył, bo już byś na glebie raczej siedział.

Opublikowano
  • Autor

On częściowo musiał się odłączyć bo w ręku można nim majtac bez problemu dwoma paluszkami, w boki, w górę, w dół, tak jakby go ta guma trzymała, ale już po problemie i bez szkód oprócz podartej twarzy ,;)

Opublikowano

No to możesz się cieszyć, bo miałeś mega farta, że ci się nie zerwał podczas jazdy :)

Swoją droga jesteś w stanie powiedzieć jakiej marki był ten wahacz?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem dokladnie, ale jutro sprawdze bo mam go za domem, miał znaczek Audi wypukl, jakis numer tambtez byl, to jakby oryginal ;) no miałem szczęście ale reszta wahaczy jeszcze hula dobrze to nie był tak obciążony mocno może ?