Daveer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam. Otóż zakupiłem hertze dcx i mam problem z podłączeniem ich pod instalacje ORYGINALNĄ. Nie mam jakoś weny ciągnąć kabli od radia tylko chce się wpiąć pod oryginalne. Jak to zrobić skoro lewy głośnik ma wzmacniacz i tam idzie taka kwadratowa kostka na chyba 8 pinów. Ma ktoś rozpiskę pinów? Przynajmniej żebym wiedział które to do głośników. Czy i tak taka przeróbka nie pomoże i trzeba będzie ciągnąć kable oddzielne do głośników a oryginalną instalacje zostawić? Prosze o wypowiedzi w temacie. A nie, że lepiej na przód niż na tył - na przód nie zmieszczą się - niestety nie wiedziałem, że jest tam tak mało miejsca i nie zasunie się szyba. A czemu półka? bo mam 165mm głośniki nowe hertza i nie mam co z nimi zrobić. Na przód pewnie wpadną jakieś carfity albo coś o płytkiej konstrukcji.
tomekch973 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 musisz sobie najpierw przedzwonić przewody które idą z kostki z pod radia do kostki 8 pinowej a następnie z kostki 8 pinowej do drugiego glosnika, ja tak zrobilem i jest ok, zajmie ci to gora 20 minut
Daveer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 i potem ciupać wiązke tą co idzie do lewego głośnika i podłączyć? ma ktoś rozpiskę kostki? przynajmniej tą przy radiu który to który kabelek albo może ktoś posiada rozpiskę tej kostki? który kabel do czego? bo posiadam własnie taką kosteczkę
ursus098 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 I jak z tą kostką? ma pan jakieś rozwiazanie? bo mam podobny problem
Rekomendowane odpowiedzi