biggVv Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 witam, czy żeby wyciągnąć gniazdo 12V trzeba ruszać tunel? z tego co widziałem na przodzie zapalarki są dwie śrubki ale nie ma do nich za bardzo dojścia :/ może ktoś przerabiał temat i pomoże dzięki
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W sumie temat inny ale masz fotki zapalniczek http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-uklad-kontroli-cisnienia-w-oponach/
biggVv Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) no włąśnie widziałem fotki wcześniej i tam z przodu są dwa otwory, jakby na montaż śrubami ale za diabła nie widzę tego od strony skrzyni biegów :/ kupiłem nową w ASO i w komplecie jest z całym wsadem, chciałem to wymienić no włąśnie widziałem fotki wcześniej i tam z przodu są dwa otwory, jakby na montaż śrubami ale za diabła nie widzę tego od strony skrzyni biegów :/ kupiłem nową w ASO i w komplecie jest z całym wsadem, chciałem to wymienić "....Jeśli posiadamy zapalniczkę w standardowej wersji (bez osłony) konieczna będzie jej wymiana – inaczej nie dopasujemy panelu MENU do konsoli. Szufladka jest przykręcana do tunelu od strony wewnętrznej..." :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: dzięki za pomoc! do zamknięcia Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez biggVv
Rekomendowane odpowiedzi