Califon Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zna ktoś może kogoś dobrego do ustawienia zbieżności? Auto lekko ucieka mi w prawo.
Wojtek Osowa Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Polecam CNF w Osowie Wysłane z mojego SM-T311 przy użyciu Tapatalka
szeryf Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 A ja polecam stację kontroli pojazdów PZM-ot na Kartuskiej Za przód i tył zapłaciłem 140 zł
zomolek Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 polecam Majchrzaka w Sopocie Kierować się na mnie Rafał frezer CNC zrobi wam Taniej niż normalnie gość wie co robi
Trewor87 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 polecam Majchrzaka w Sopocie Majchrzak mistrz! Ustawia jeszcze wg starej szkoły, bez komputerów. Również polecam, ale warto skontaktować się z nim z wyprzedzeniem, bo może nie zrobić tego od ręki
zomolek Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Zgadzam się z toba do niego trzeba się umawiać znam goscia od lat super fachowiec Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi