neomagic72 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Właśnie nabyłem A4 B6 i w schowku znajduje się takie urządzenie. Poprzedni właściciel nie wie co to za cudo. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć co to może być. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Adam :) Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nawigacja i zestaw głośnomówiący do RNS-e / Rns-D czy jakiejś takiej wersji ....
neomagic72 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jak to działa? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Czy ktoś mi pomoże? Jak to uruchomić? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Adam :) Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Zapewne przy użyciu radia jeśli jeszcze takowa wersja jeszcze jest Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Adam :)
neomagic72 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Na panelu radia nie widzę żadnych przycisków do obsługi, próbowałem przez bluetooth połączyć się z telefonem, ale tel nic nie widzi. Podłączone chyba jest, bo słychać odgłosy, jakby próbowało czytać płytę, może trzeba załadować jakąś płytę, ale nie bardzo wiem jaka. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Adam :) Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 nie wiem niech się wypowie ktoś mądrzejszy ja mam Bluetooth w rns-e odrazu i płytkę do nawigacji tez razem a w tym miejscu zmieniarkę CD ale w starszych wersjach "Concert" jeżeli się nie mylę nie wiem jak dokładnie było ......
Rekomendowane odpowiedzi