Dibo Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 byłem świadkiem na mikołajki jak kolegę zatrzymali, przód miał naprawdę minimalnie przyciemniony, powiedzieli, że albo dowód zabierają albo zdziera folie....no i zdarł. Jak dla mnie bez sensu przyciemniać przód i jeździć z myślami, że zaraz będę zrywał..... Niektórzy się nie poddają i jeżdzą z przyciemnionym przodem chociaż wiedzą że mogą zrywać przy najbliższej kontroli A Twojemu koledze ładny prezent zrobili na Mikołaja.
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 byłem świadkiem na mikołajki jak kolegę zatrzymali, przód miał naprawdę minimalnie przyciemniony, powiedzieli, że albo dowód zabierają albo zdziera folie....no i zdarł. Jak dla mnie bez sensu przyciemniać przód i jeździć z myślami, że zaraz będę zrywał..... Niektórzy się nie poddają i jeżdzą z przyciemnionym przodem chociaż wiedzą że mogą zrywać przy najbliższej kontroli A Twojemu koledze ładny prezent zrobili na Mikołaja. Prezent był bo nie zabrali mu dowodu od razu
tklimczak Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 byłem świadkiem na mikołajki jak kolegę zatrzymali, przód miał naprawdę minimalnie przyciemniony, powiedzieli, że albo dowód zabierają albo zdziera folie....no i zdarł. Jak dla mnie bez sensu przyciemniać przód i jeździć z myślami, że zaraz będę zrywał..... Niektórzy się nie poddają i jeżdzą z przyciemnionym przodem chociaż wiedzą że mogą zrywać przy najbliższej kontroli A Twojemu koledze ładny prezent zrobili na Mikołaja. Prezent był bo nie zabrali mu dowodu od razu no no prezent był dobry
Nowak_zg Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 przyciemniam za kazdym razem kiedy musze sciagnac ;]
Dibo Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Prezent był bo nie zabrali mu dowodu od razu Jeżeli przy nich zerwie folię to mu dowodu nie zabiorą Chyba że kilka razy zatrzyma go ten sam policjant i będzie go pamietał.
ykk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Prosty wniosek: Jak piec to tylko na tyl.. Przod folia..
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Prosty wniosek: Jak piec to tylko na tyl.. Przod folia.. zawsze łatwiej na poczekaniu zerwać
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 tez nie do konca... zalezy na kogo trafisz... tak samo jest ze wszystkim-bedzie debil to sie przypierdoli do byle czego by dac mandat albo zabrac dowod... jak bedzie wporzo to pokaze swoja wyzszosc i kaze Ci zdzierac...
ykk Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tylnych szyb mozesz w ogole nie miec. Gliniarzowi nic do nich..
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ojj nie nie... byc musza... ale mozesz se je nawet na czarno zamalowac 90 st w lewo i w prawo z punktu widzenia kierowcy musi byc przejrzyste i tylko to ma znaczenie...
Dibo Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ojj nie nie... byc musza... ale mozesz se je nawet na czarno zamalowac 90 st w lewo i w prawo z punktu widzenia kierowcy musi byc przejrzyste i tylko to ma znaczenie... Czyli z tego wynika że tylnych szyb nie trzeba
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Czyli z tego wynika że tylnych szyb nie trzeba ale co nie trzeba?? z tylu mozesz miec folie bez znaczenia jaka ciemna... mozesz nawet plyte jakas wstawic zamiast szyby jedyne czego byc nie moze to lustrzanej folii bo za to tez dowody zabieraja
Gość Adrian Matracki Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 tez nie do konca... zalezy na kogo trafisz... tak samo jest ze wszystkim-bedzie debil to sie przypierdoli do byle czego by dac mandat albo zabrac dowod... jak bedzie wporzo to pokaze swoja wyzszosc i kaze Ci zdzierac... 99% policjantów to debile zanim kupiłem audi miałem megane coupe 2.0 z dziurawym wydechem nie spawałem go bo ładnie mruczała ale po drodze do pracy (radom-wawa) natrafił się jeden co mnie zatrzymał do rutynowej i powiedział tu cytuje "Pana samochód chodzi jak młockarnia" i dostałem mandat 200zł Powiedziałem żeby nie wypisywał to za to 200zł sobie nowy kupie a on "szkoda że nie pomyślał Pan o tym wcześniej" Ale takich przypadków jest tysiące jak nie przekroczysz prędkości to sie dop... do czegoś innego
tklimczak Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 tez nie do konca... zalezy na kogo trafisz... tak samo jest ze wszystkim-bedzie debil to sie przypierdoli do byle czego by dac mandat albo zabrac dowod... jak bedzie wporzo to pokaze swoja wyzszosc i kaze Ci zdzierac... 99% policjantów to debile zanim kupiłem audi miałem megane coupe 2.0 z dziurawym wydechem nie spawałem go bo ładnie mruczała ale po drodze do pracy (radom-wawa) natrafił się jeden co mnie zatrzymał do rutynowej i powiedział tu cytuje "Pana samochód chodzi jak młockarnia" i dostałem mandat 200zł Powiedziałem żeby nie wypisywał to za to 200zł sobie nowy kupie a on "szkoda że nie pomyślał Pan o tym wcześniej" Ale takich przypadków jest tysiące jak nie przekroczysz prędkości to sie dop... do czegoś innego nie chcę być złośliwy ale wg mnie dobrze zrobił, jak masz tłumik dziurawy to się go wymienia, a czy ładnie "mruczał samochód"....pewnie tylko Tobie się to podobało:) .... a i jeszcze jedno: nie zgadzam się, że 99% policjantów to - jak to nazwałeś - "debile" ..... a pomyślałeś, że któryś z nich może jeździ A4.....
nike21 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 na pewno 100% z nich to tez ludzie... tez lubia wychlac przypalic czy co tam innego jeszcze... rozumiem tez to ze taka maja prace i wykazuja sie tym ile mandatow dziennie wypisza lub ile dowodow zabiora... ale na pewno sa w srod nich tacy ktorzy sa "normalni" i potrafia cos wyegzekwowac z usmiechem na twarzy nie tylko po ich stronie i sa tacy ktorzy sie przypieprzaja do byle czego...
tklimczak Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 zgadza się, nie można wszystkich do jednej szufladki....
Dibo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 zgadza się, nie można wszystkich do jednej szufladki.... Ale tak jest najłatwiej. Uogólnić i po sprawie.
yahoo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 znam troche Policjantów i wszyscy akurat są świetnymi ludzmi a ze musza wykonywac swoja prace i czasami aby wyrobic norme to dac mandat za pierdołe to już nie ich wina. Oczywiscie znajdą sie świry jak i wszędzie. Co do szybek to hmmm ja zapewne odpuszcze sobie przyciemnianie. Fakt moge sobie wrzucic folie na tyl ale auta ktore maja z tylu czarne z przodu jasne szyby wygladaja dla mnie okropnie, albo wszedzie tak samo przyciemnione albo w ogole.
Dibo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tylko że właśnie to szukanie na siłę mandatu jest nie wporządku i za to wiele osób ich nie szanuje.
Rekomendowane odpowiedzi