juzek114 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam, nie wiem czy dobry dzial. Jak cos to mnie poprawcie. Czy wymienial ktos tylna belkę ? Duzo roboty z tym jest i co trzeba dokładnie ściągnąć a co można zostawić na aucie.
kaczorvw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Najpierw sprawdź czy dasz radę rozkręcić przewody hamulcowe - jak nie da rady ruszyć to wsadź na konia jakiś warsztat, jak urwą to sobie dorobią. Czasem można dać z 200-300 zł i mieć spokój a nie udupione auto na tydzień.
juzek114 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A musze je rozkręcać ? Mogę np. Nie odkrecac u gory amora , tylko same wahacze od belki i zeby to tak wisiało ? Czy belka bez odpiecia przewodów nie pójdzie ?
kaczorvw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Aj , B6 - sorki - jedyny problem to mogą być zapieczone śruby w tulejach.
juzek114 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A musze je rozkręcać ? Mogę np. Nie odkrecac u gory amora , tylko same wahacze od belki i zeby to tak wisiało ? Czy belka bez odpiecia przewodów nie pójdzie ? Nie , O B8 chodzi
juzek114 Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Opublikowano 11 Maja 2016 Czy podczas wymiany belki można ją zdjąć z calym zawieszeniem a pozniej tylko przerzucić wszystko na nową belkę ? Oczywiście odpinajac wszystkie przewody i kable. Pytam , bo nie wiem jak się za to zabrać . Aha i czy sprężyna mi jakoś nie wyskoczy jak bede ściągał belkę w dol ? Czy muszę ją sciagaczami ściągnąć ?
Rekomendowane odpowiedzi