mateo027 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, na forum już jestem od jakiegoś czasu, ale nie było jak wrzucić fotek z powodu pogody :-) na codzień jeżdżę S6 C5 (avantem oczywiście) ale na forum A4 głupio było wrzucać zdjęcia ;-) $$$4 posiadam od roku, pomimo przebiegu 85 tys. mil dosięgł je łańcuszek szczęścia ;-) poszedł mod reflektorów na duuużą soczewkę bixenon po wypaleniu starych, moje ulubione felgi jeżeli chodzi o 18" (w S6 mam BBS Speedline 19"). Jest trochę modów do zrobienia, ale wszystko na spokojnie będzie przychodziło. W wyposażeniu fotele S4 z białym obszyciem, skrzynia dla inwalidy, RNS-E z BoSE, karbony. O Quattro wspominać nie trzeba? ;-) Edytowane 30 Lipca 2017 przez mateo027
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 mało zdjęć, poprosimy o więcej śliczne, jak każde cabrio... kusi mnie ten silnik w tej budzie...
MarekSWD Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Czekam na więcej zdjęć :-D Sjz to przypadek czy jesteś z Jastrzębia?
mateo027 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Dzięki za miłe słowa. W środę e$ka jedzie na pełen pakiet czyszczenia, więc z chęcią wrzucę więcej zdjęć po kuracji. Tablice to czysty przypadek, jestem z podlasia :-)
Rekomendowane odpowiedzi