Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] 1.9 TDI 165HP Szaraczek Avancik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kawał dobrej roboty :) chyba twoje modziki przerosły wartość auta po zakupie :P powodzonka w kolejnych modach

Opublikowano

Dobrze to wszytko wyszło, zrobione jest tu kawał dobrej roboty plus za to że nie boisz się  grzebać przy elektronice :wink:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Przemo c napisał:

kawał dobrej roboty :) chyba twoje modziki przerosły wartość auta po zakupie :P powodzonka w kolejnych modach

Bardzo możliwe :decayed: Szczerze powiem, że nie liczyłem ;) 

1 godzinę temu, Tomasz_Stunt napisał:

Dobrze to wszytko wyszło, zrobione jest tu kawał dobrej roboty plus za to że nie boisz się  grzebać przy elektronice :wink:

Dzięki ! ;) 

Opublikowano

To się nazywa dbanie o swój samochód, pomimo swoich lat i przebiegu auto prezentuje się bardzo dobrze. Jak się silnik sprawuje, nie masz problemów po chipie? Pod Androida przerabiałeś tunel czy kupowałeś drugi z 2din? Jak działa radio, nie ma problemów z podłączeniem i późniejszym działanie? Myślę trochę o tym modzie u siebie...

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Pawisco napisał:

To się nazywa dbanie o swój samochód, pomimo swoich lat i przebiegu auto prezentuje się bardzo dobrze. Jak się silnik sprawuje, nie masz problemów po chipie? Pod Androida przerabiałeś tunel czy kupowałeś drugi z 2din? Jak działa radio, nie ma problemów z podłączeniem i późniejszym działanie? Myślę trochę o tym modzie u siebie...

Po programie jeżdżę już jakieś 50kkm problemów nie mam żadnych. Dobrze zrobiony program nie obciąża za mocno silnika. Z resztą z mocy korzystasz tylko w razie potrzeby, nie piłuje auta na siłę :decayed:

Pod androida docinałem swój tunel, jedynie musiałem wymienić kosz na 2dinowy. Jeśli chodzi o andka to było sporo problemów po drodze, ale na ten moment wszystkie wyeliminowałem. Ja ze swojej strony polecam kupić na polskim serwisie aukcyjnym i bujać się później z polakiem, niż pisać maile na 2 koniec świata.

Jakbym miał jeszcze raz decydować to na pewno zdecydowałbym się na andka drugi raz. Kamera cofania, navi, open fm, yanosik, bluetooth, sterowanie z kiery - największe atuty. W końcu telefon leży nieużywany podczas jazdy, a ja nie martwię się o mandaty czy za prędkość czy za gadanie przez telefon podczas jazdy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zaktualizowałem wszystkie zdjęcia, bo niestety imageshack wyciął niezły numer ?

Tak z informacji to autko wystawione na sprzedaż w kwocie 18000zł, czas na coś nowszego. Kontakt pw lub telefonicznie 796 669 633 :) 

Mimo tego jakieś tam plany były i wleciały całkowicie nowe przeciwmgielne plus do tego całkiem nietanie ledy. Deklarowane przez producenta 8000lm faktycznie daje rade, tym bardziej przy nowych lampach. :banan:

20180508_100705.jpg

20180513_172035.jpg

Mały efekt wow :shock3: czyli przed/po

20180508_101842.jpg

Już od dłuższego czasu planuję też moda z ledami w reflektory w miejsce h7 plus do tego ledy od tomnika w postój. Nowy właściciel dostanie już parę rzeczy przygotowanych pod moda.

Opublikowano
  • Autor

Temat niestety z mojej strony zamykam, autko sprzedane. Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze.

Przejął je nowy użytkownik na naszym forum @radzik296 

Niech służy! :hi:

Opublikowano

Co do halogenów przeciwmgielnych sam  wiem jak to psuje efekt wizualny auta.  Jak tylko znajdę chwilę to ogarnę. U Ciebie kolego wygląda to przecudnie; tak samo jak całe auto.

Szkoda, że sprzedane. Chciałbym ujrzeć więcej modów w Twoim wykonaniu. Niech służy nowemu właścicielowi.

Już wiesz co za wozidło będzie następne? :) Widząc ogrom w pracy jaki włożyłeś w delfinka to zapewne będzie ciekawie. 

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Na ten moment dostałem służbową octavię, więc planów na nic nowego nie ma ;)