K4rol81 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Panowie szukam przyczyny nie działającego oświetlenie bagażnika oraz lampki na klapie. Lampka w podsufutce działa tylko jak ją włączę z ręki. Na fisie brak info o otwarciu bagażnika. Przelutowałem luty w lampce, sprawdziłem mikrostyk w zamku bagażnika i jak go odłączyłem to nic nie dało. Gdzie jeszcze szukać przyczyny problemu, na vcds ma błędy związane z tylnymi drzwiami i na fisie nie zawsze się pokazują otwarte. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
K4rol81 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Krańcówka tak, a gdzie ja znajdę? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
maciejtr Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Krancowka znajduje się w zamku klapy bagażnika, jak zdejmiesz plastiki od środka z klapy do do zamka prowadzą dwa przewody- one są od krancowki Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka I jak kolego sprawdzales krancowke? Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
K4rol81 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 Właśnie sprawdziłem, krańcówka jest oki, do zamka dochodzą 3 kable masowy i dwa napięciowe, jeden zasila silnik zamka a drugi jest do krańcówki. Wydaje mi się że z tym właśnie kablem jest problem bo nawet jak brałem i zwieralem na krótko to zero reakcji, masa jest oki. Ma ktoś schematy elektryczne do b7? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
maciejtr Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Kolego Zaglądnij do modułu komfortu Miałem taką sytuację i tam był problem Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
K4rol81 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Opublikowano 18 Maja 2016 Witam, a co dokładnie się u Ciebie działo? Coś z instalacją było nie tak, czy moduł nawalił? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
maciejtr Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 U mnie woda narobila szkód, zalała moduł komfortu Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Wszystko działało oprócz otwierania klapy z przycisku w klapie,oświetlenie bagażnika i na FIS nie informowalo o otwartej klapie, Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi