A4CCH Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Witam, czy w opisanym przezemnie miejscu powinna być jakaś wykładzina ? Jest to taka półka pod kierownicą, nie jest to ten taki mały schowek bliżej drzwi kierowcy (taki na porftel). Chodzi o takie coś jakby hmmm, na mapy ? Jest to centralnie w lini prostej pod kierownicą. Pod spodem są otwory dość spore, na lewej ściance tego mam wykładzine, a z prawej normalnie plaststik stąd to pytanie, jak mam jej brak to jak tego szukać ? Co wpisać ? Edytowane 6 Maja 2016 przez A4CCH
kornel Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Wg instrukcji obsługi jest to "półka na dokumentację samochodu". W tym miejscu ja też mam sam plastik.
A4CCH Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Aha, dziękuję za odpowiedz Te dziury w tej półce mnie zakłopotały czy czegoś nie brakuję, bo takie to sprawia wrażenie. Edytowane 8 Maja 2016 przez A4CCH
kornel Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Kiedyś sam się nad tym zastanawiałem - faktycznie wygląda to na jakieś takie niedorobione...
Rekomendowane odpowiedzi