marcinA4 TDI Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 polecam ubezpieczenie w mbank dośc dobre ceny
NYNA Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie wiem w jaki sposób Twój post ma się komuś przydać na forum??? Jeżeli coś polecasz to napisz jakie mają ceny, ile wyniosła składka za Twój samochód i wtedy coś będzie można wywnioskować, porównać z innymi a tak to wątek bez sensu. Tu jest odpowiedni temat: http://www.a4-klub.pl/smf/wasze_skladki_ocacnw-t37107.30.html
marcinA4 TDI Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 no moze troszke mało dopisałem ale mozna wejśc na ich strone i jest kalkulator składek kazdy moze sobie policzyc
PIWO Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Twój post wygląda jak anons akwizytora
domelq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja jakoś mam tam konto, więc jak ubezpieczałem to sie do nich zgłosiłem i dla mnie nie były ani trochę atrakcyjne... Ale od czerwca to mogło się troszkę zmienić...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 kolego który polecasz mbank , jak z rozliczeniami szkód? znasz jakieś przypadki jak postępują?
Rekomendowane odpowiedzi