A4CCH Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Witam, jak ustawiacie spryskiwacze szyby ? Na jaką wysokość ile cm ? Z 10cm nad wycieraczki ? Więcej, mniej ? Jaka odległość między jednym a drugim strumieniem ?
koloboro Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 O ile dobrze pamiętam w sam naprawiam było to ładnie namalowane. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A4CCH Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Masz jakiś link do tego ? Nie mogę odszukać. A wie ktoś czy dysze można zamienić na mgiełkowe ? Mam B5-tkę po FL (spryski pod maską) jak tak to od czego podejdą ? Edytowane 10 Maja 2016 przez A4CCH
misiek95 Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 ja sobie ustawiłem niesymetrycznie, tak żeby w miejscu gdzie wycieraczka jest prawie pionowo pryskało mi wyżej a tu gdzie zbliża sie do normalnego położenia pryskało niżej z mgiełkowymi kiedyś chłopaki kombinowali ale moim zdaniem gra nie warta świeczki. Jak ustawisz dobrze te co masz to będziesz zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi