Filutek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Co sie moglo stac wracam dzis po pracy wlaczam TV i DVD jak zawsze, a na DVD napis PROTECT i po chwili sie wylacza co jest grane?
Michas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic722370.html
Filutek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 no dzieki MICHAS to sie narobilo a sprzet ma 3 miech i mowia ze SAMSUNG dobry jest.
Michas Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 z doświadczenia wiem że najlepszy sprzęt to sprzęt noname ... czytają wszystko i działają bezawaryjnie... a markowe sprzęty zadziwiająco szybko ulegają awarią i nie czytają wszystkich dostepnych formatów ... dziwne ale prawdziwe
domjenick Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 z doświadczenia wiem że najlepszy sprzęt to sprzęt noname ... czytają wszystko i działają bezawaryjnie... a markowe sprzęty zadziwiająco szybko ulegają awarią i nie czytają wszystkich dostepnych formatów ... dziwne ale prawdziwe ja powiem tak,przywiazany jestem do niektorych marek,sprawdzonych przeze mnie i moich znajomych-dotyczy to sprzetu ,jak i elementow ubioru,sprzet elektroniczny,jaki posiadam nie jest z najwyzszej polki,ale tez nie jest najtanszy chlam z chin,ale wyjatek stanowi regule i czasem tani sprzet bedzie sluzyl wiele lat...mysle,ze to kwestia szczescia...
Rekomendowane odpowiedzi