Gość Atina Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Witam, proszę o pomoc. Za jakiekolwiek błędy z góry przepraszam, ale jestem tu nowa. Mianowicie mam problem w swojej Audi A4 B5 avant, po myciu auta lub mocniejszym deszczu zbiera mi się sporo wody na progach, głównie próg kierowcy. Szyby oczywiście są zamknięte, drzwi z tego co widzę nie odstają. Czy to tylko i wyłącznie wina zużytych uszczelek? Będę wdzięczna za wszelką pomoc
dragon1493 Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 u mnie też jest pełno wody na progach po każdym myciu auta, chyba to normalne :/
Gość Atina Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 u mnie też jest pełno wody na progach po każdym myciu auta, chyba to normalne :/ Hmm w poprzedniej Audi (sedan) tak nie miałam, może buda kombi ma z tym coś wspólnego..
Toskańczyk Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Jakbyś odkryła jakąś tajemniczą wadę to daj znać, ja po każdym myciu mam musowo wycieranie progów na sucho, z tym że ja lubię pieścić swoją niunie
Rekomendowane odpowiedzi