Piotrek Szostak Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Wszyscy się chwalą swoimi, to co tam, ja też mogę Jedna z rzadszych kombinacji - sedan z silnikiem 3.2 V6 FSI (nie mylić z VR6 3.2 z Golfa), manualną skrzynią i bogatym pakietem S-Line, a udało mi się go dostać we własnym mieście;) Silnik pomieścił 255 KM więc na brak mocy, po przesiadce ze 140 konnego diesla nie narzekam Manual wybrany po części ze względu na frajdę, po części na obawę przed używanym automatem - tak czy siak decyzja dobra i jestem zadowolony:) Póki co zdążyłem nadrobić część zaniedbań poprzedniego właściciela, jak naprawa błotnika, wymiana połowy elementów eksploatacyjnych zawieszenia, hamulców itp zdążyłem wyposażyć się w nowe koła i wydech:) Nie miałem wcześniej czarnego auta, ale przy okazji tego bardzo mi się ten wygląd spodobał, więc w dalszych planach będzie wzmocnienie tego efektu - czerń pojawi się na grillu i, mam nadzieję, na tylnych lampach. Oto widok na dzień dzisiejszy:
Tyrath Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Piękna sztuka manual bajeczka, chociaż z dsg też fajnie śmiga ten silniczek. Powodzenia w modach bo widzę, że już się coś w głowie rodzi, a podejrzewam, że to dopiero początek Edytowane 22 Maja 2016 przez Tyrath
marcinch001 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Jak koła zostają to przydał by się dystans bo lekko schowane są . Powodzenia w modach .
instruktor83 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Fajny czarnuch:-) zazdraszczam mocy:-)
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Jak się sprawuje aligator podczas jazdy? Fajny sedanik
Binek1.8T Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Piękna sztuka manual bajeczka, chociaż z dsg też fajnie śmiga ten silniczek. Powodzenia w modach bo widzę, że już się coś w głowie rodzi, a podejrzewam, że to dopiero początek chyba w Tiptronicu a dsg w audi to s-tronic
Piotrek Szostak Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Aligator to Forfiter;) at least four feet szwagier;) A co do skrzyni - kupuje argument DSG, mój ojciec ma w Passacie i jest świetna. Ale raz, że tych nie ma z ta skrzynia, dwa, że miałbym więcej obaw przed zakupem automatu, a trzy - nawet jeśli to wolniejsza metoda, to jest frajda;) Edytowane 22 Maja 2016 przez Piotrek Szostak
vwbartus Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Dobra sztuka 3.2 Vr6 to tylko na początku produkcji w golfie 4 a pod koniec produkcji MK4 występowały już FSI Piękna sztuka manual bajeczka, chociaż z dsg też fajnie śmiga ten silniczek. Powodzenia w modach bo widzę, że już się coś w głowie rodzi, a podejrzewam, że to dopiero początek chyba w Tiptronicu a dsg w audi to s-tronic W żadnym golfie R32 nie występowały skrzynie Tiptronic tylko DSG Edytowane 23 Maja 2016 przez vwbartus
Piotrek Szostak Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Skrzynia automatyczna dwusprzęgłowa... Ch z nazwą, serio..
MARCIN607 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Kurde sam nie wierzę że to piszę ale sedan b7 z d*pą s4 rwie Suty.
Rekomendowane odpowiedzi