OSKA77 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem audi od niedawna no i niestety zaczyna sie sypać zawieszenie .Byłbym wdzieczny jakby ktoś mógł polecić mi z allegro jakiegoś uczciwego sprzedawcę u którego kupię zestaw wachaczy,a może przy okazji jeszcze kogoś z Radomia byłoby jeszcze lepiej.Czytałem i bardzo chwala forumowicze sobie firmę Febi.
Gość Michał Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No chyba kolego nie powiesz że mało jest pisane na temat wahaczy Szukaj albo Lemforder albo Febi. W R-miu podjedź na ul.Suchą , po lewej stronie za WORDem jest taki sklepik motoryzacyjny,koles ma dobre ceny
OSKA77 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pewnie że jest sporo o wahaczach ale nie ma to jak na na "gorąco"podpytać dzięki serdeczne kolego.
bero Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Lemforder są najlepsze a zarazem najdroższe.. jeśli szukasz tanich a dobrych to mastersport, zależy jaką kaską dysponujesz
OSKA77 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pewnie że było by ok jakby były w rozsądnej cenie ,a jak oceniacie własnie te mastersport montowaliscie je może u siebie?
bero Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jest o tym cal osobny dlugi watek na forum, koledzy wypowiadają się o tych wachaczach..
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 polecam tylko lamforder wkoncu to jest oryginał.
domelq Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie wiem nic konkretnie o tyvh wahaczach co Ty ppiszesz. Ale poczytaj wypowiedzi chłopaków. Zaoszczędzili na wahaczach i co?? po 10000 km musieli je zmienić bo się rozsypywały...
bero Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z tego co wiem to na tych wachaczach mastersporta pojezdzili 30-40 tys niektorzy, poczytaj nie zaszkodzi
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 z tego co wiem to na tych wahaczach mastersporta pojezdzili 30-40 tys niektorzy, poczytaj nie zaszkodzi kolega załozył to do pasata b5 i pojezdził 12tk coprawda na taxi.
felipe.avant Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jestem dowodem na to że można przejechać 40.000 tys na MASTERSPORT
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale i tak wszystko zalezy jak sie jezdzi i po jakich drogach, nawet lamfordera mozna zajechac po 20 tk
OSKA77 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Muszę poczytać o tych wahaczach ,ja robie niewiele bo ok15tkm rocznie być może się skuszę ,dzieki wszystkim za porady.
bero Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja w sumie jak miałbym kupować a niedługo będę to też nie wiem co wybrać, jeżdże non-stop po wrocławiu.. jeśli ktoś był to wie jakie tu dziury:) pol auta można urwać i rocznie robię jakieś 30 tys... więc takie lemfordery myśle że na rok by mi starczyły:) tak jak kolega wcześniej napisał wszystko zależy od dróg po jakich się jeździ i to jak się jeździ..
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 do wrocka (a byłem nie raz) zdecydowanie lamforder i mysle ze jak bedziesz jezdził wmiare ostroznie to nawet 60tk albo wiecej zrobisz.
bero Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no właśnie przydałby się temat jak dbać o wachacze:) bo generalnie wypadaloby jezdzic 20 km/h żeby ich nie katować a tak się nie da..
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 trzeba omijac dziurki zwłaszcza te więkrze i ostrzejsze. niestety na polskie drogi nie ma rady a wątek o nich miałby pewnie ze 3000 stron :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi