mnaso Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Witam, Kupiłem w okazyjnej cenie i w idealnym stanie tunel z B7, nie wytarty i prawie bez rys. Niestety nie ja odbierałem paczkę i okazało się, że tunel ma 2 ułamane elementy. Pytanie moje czy uda mi się zamontować tak do auta, czy kombinować z doklejeniem/spawaniem elementów? Poniżej foto:
kdawid Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 ta ramka na górze ułamana może być problemem. W niej blokuje się mechanizm uchwytu kubka, jak masz ten ułamany kawałek to ja bym to zawiózł do pospawania.
mnaso Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Te 2 boczne elementy znalazłem, tego środkowego chyba nie ma, więc pewnie będę musiał ze swojego starego uciąć. Chyba, że jest jakaś inna opcja na to?
kdawid Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 weź to do kogoś kto spawa plastiki i Ci powie jak to najlepiej naprawić. Będzie wiedział gdzie uciąć w starym tynelu żeby dobrze później to pospawać
mnaso Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Dzięki, udało się znaleźć brakujący kawałek, jeśli się nie uda skleić tego, to zostaje ucięcie tego z obecnego tunelu. A tą górną osłonę wystarczy do siebie pociągnąć?
kdawid Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Dzięki, udało się znaleźć brakujący kawałek, jeśli się nie uda skleić tego, to zostaje ucięcie tego z obecnego tunelu. A tą górną osłonę wystarczy do siebie pociągnąć? Jeżeli pytasz o osłonę nad uchwytem kubka to ona ma po bokach zatrzaski które się blokują w tunelu, najlepiej jest je podwadzić
Rekomendowane odpowiedzi