milio86 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam pacjent a4 b6 AVF AVANT podczas jazdy po nie równościach słychac metaliczny dzwiek wydobywający sie z lewego koła ale tylko podczas otwartej szyby przy zamknietej cisza? moze jakies sugestie gdzie szukac pomysły bo sprawdzalem patrzyłem i wszystko sie trzyma.nie wiem moze z zaciskiem cos lub górna guma od amora. z góry dziekuje za podpowiedzi. Edytowane 25 Maja 2016 przez milio86
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Kolego, użyj szukajki na forum, są podobne tematy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
milio86 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 wiem ze sa to prawda ale ile forumowiczów tyle odpowiedzi a nie którzy udają ze się znają przeszukałem tyle ze masakra wiec pisze na własnym forum ponieważ posiadacie a4 b6 i chodzi konkretnie o to auto. dodam ze zawiecha sprawdzona układ kierowniczy ok po wymianie drazków i koncówek nie wiem przegub moze lub zaciski jeszcze jutro znowu go podniose i bede szukał
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Łożysko może , tylko nie wiem czy taki dźwięk może wydawać. Ale sprawdź. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
milio86 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 duzo osób stawia na luzny klocek jarzma w zaciskach i jutro sprawdze czy jak bede jechal i lekko dotkne hamulca czy bedzie słychac dalej
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Zacznij od najbardziej banalnych możliwych przyczyn. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BF10 Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Nie ma sprawy Mam nadzieje, że rozwiążesz problem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
milio86 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 mam pewna poszlake jak kopne w koło to słychac to jak jade po dziurach i lekko dotke hamulca cisza stawiam jarzmo klocek jednak jutro zobacze
BF10 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 A jakaś osłona hamulców ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
milio86 Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 osłona nie bo łapałem reka za nia i sie trzyma i nie obciera a łozysko jak napisales to bedzie buczec predzej Załatwione jednak klocek od strony tłoczyska latał wystarczyło te blaczki co sa na klocku bardziej wygiąć zeby ciasno weszły w tłoczysko i jest git
BF10 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 I bardzo dobrze , na przyszłość będziesz wiedział gdzie szukać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BananMczop Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Tez mam ten metaliczny stuk jakbym na kratke od studzienki najezdzal. I tez luzny klocek a nowy... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
milio86 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 Spróduj zrobic to co ja i jeszcze ta osłona co jest od tarczy na dole woło wachaczy odegnij od niej lekko w strone tarczy tylko tak zeby tarczy nie dotykała tez to robiłem i naprawde nic sie nie dzieje juz tego nie słysze teraz mam inny problem bo drugi komplet tarcz ma bicie podejrzewam ze to piasta jest krzywa chyba tylko ze samej nie wymienie musze z łozyskiem czyli 350 mnie wyjdzie ruvelle czy cos takiego
Rekomendowane odpowiedzi